İSTİKLAL ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR

İSTİKLAL ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR

.

ANTALYA’DA düzenlenen Okul Sporları Badminton Küçük Erkekler İl Birinciliği Müsabakalarında rakiplerine set vermeden şampiyon olan ilçemiz takımlarından İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu, Denizli’de yapılacak Badminton Grup Müsabakalarında il ve ilçe temsilciliği hakkını kazandı.


2023-2024 faaliyet programında yer alan Okul Sporları Badminton Küçük Erkekler Grup Müsabakaları, 16-17 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. Yarışmaya Gazipaşa’dan katılan İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu Takımı, Badminton Küçük Erkekler İl Birinciliği Müsabakalarında rakiplerine set vermeden şampiyon olmaya hak kazandı. İlçe takımımız böylelikle; 3-5 Mayıs tarihleri arasında Denizli’de yapılacak Badminton Grup Müsabakalarında Antalya ili ve Gazipaşa ilçe temsilciliği hakkını elde etmiş oldu.


“ANRENÖRÜMÜZÜ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİM”
Yapılan müsabakalarda ‘Gazipaşa’ adının sportif anlamda duyulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Antrenör Mehmet Dinç ve Muhammet Üstün ile idarecilerimiz Süleyman Demiral ve Mustafa Gazioğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca bütün oyuncularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. >Vildan RENDE

 



Anahtar Kelimeler: İSTİKLAL ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR