İSRAF YERİNE BAĞIŞ YAPTILAR

GAZİPAŞA’DA bayram tatili nedeniyle değerlendirilemeyen sebzeler, çay ve dere kenarlarına dökülmek yerine Konya’da faaliyet gösteren öğrenci yurtlarına bağışlandı.

GÜNDEM 18.04.2024 10:53:00 0
İSRAF YERİNE BAĞIŞ YAPTILAR

Dokuz gün süren bayram tatili sebebiyle Gazipaşa Toptancı Hali’nde, bahçe ve seralarda satılmadan elde kalan ürünler, öğrencilere ikram amaçlı bağışlandı. Çiftçiler, topladıkları sebzelerin bayram tatili sebebiyle elde kalması ve değerlendirilemediği için ürünlerini Konya’da faaliyet gösteren öğrenci yurtlarına bağışladılar. Bağışlanan sebzeler, İHH Gazipaşa Temsilciliği ve Çınar Derneği organizasyonunda paketlenip nakliyesi yapılarak Konya’ya gönderildi.  


BAĞIŞLANAN ÜRÜNLERİN SEVKİNİ YAPTILAR
İHH Gazipaşa Temsilciliği ve Çınar Derneği tarafından yapılan açıklamada; “9 günlük bayram tatili nedeniyle Gazipaşa Sebze Hali’nde değerlendirilemeyen sebzeleri israf olmasını engellemek amacıyla öğrencilerimize ikram yapmak üzere, bağış olarak teslim aldık. İHH Gazipaşa Temsilciliği ve Çınar Derneği organizasyonunda; çiftçilerimiz tarafından bağışlanan sebzelerin, paketlenmesini ve nakliyesini yaparak yurtlardaki öğrencilere ikram etmek üzere Konya’ya sevk ettik. Bağış yapan çiftçilerimiz ile sebzelerin paketlenmesinde ve nakliyesinde katkısı olan gönüllülerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: İSRAF YERİNE BAĞIŞ YAPTILAR