İŞLER KİTAPEVLERİ GAZİPAŞA ŞUBESİ HİZMETTE

TÜRKİYE’NİN en büyük kitabevi ağı olan İşler Kitabevleri Gazipaşa Şubesi’ni devralan Fırat Kaya, sınavlara hazırlık sürecinde öğrencilere faydalı kaynaklarla katkı sağlamak amacıyla hizmet vermeye başladıklarını dile getirdi.

GÜNDEM 22.07.2024 09:11:00 0
İŞLER KİTAPEVLERİ GAZİPAŞA ŞUBESİ HİZMETTE

Türkiye’de 550 şubesi ile en büyük kitabevi ağına sahip İşler Kitabevleri Gazipaşa Şubesi yenilenen yüzüyle hizmete girdi. İşler Kitabevleri Gazipaşa Şubesi’ni devralan Fırat Kaya, LGS, YKS, TYT, AYT, ALES, DGS, MSÜ, YÖK-Dil, KPDS ve KPSS için yardımcı kaynak eser üretiminde milyonlarca tiraja ulaşan İşler Kitapevleri’nin sınava hazırlanan öğrencilere profesyonel destek sunmada sektöre öncülük yaptığını kaydetti. Gazipaşa’da sınava hazırlık sürecindeki öğrencilere de köprü vazifezi görüp, faydalı kaynaklarla katkı sağlayacaklarının altını çizen Kaya, açılışa özel indirimli kitapların bulunduğu ifade etti.


“ÇOK ÇEŞİTLİ KAYNAKLARIMIZ MEVCUT”
Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Kaya, İşler Kitapevleri Gazipaşa Şubesi’nde öğrencilere sadece kitap satmadığını, onlara hazırladığı programlarla da eğitim koçluğu yaptığını dile getirdi. Kaynak seçme konusunda da öğrencilere yardımcı olduğunun altını çizen Kaya “Şubemizde Apotemi, Bilgi Sarmal, Mozaik, Tümler, Merkez, İşleyen Zeka, İlk Önce, Krallar Karması, Son Viraj, Tanım, Ses, Orbital, Yarıçap, Acil, Biyotik, Çap, Altyapı, Egzersiz, Av, Bes ve Beyin Takımı yayınları gibi çok çeşitli kaynaklarımız mevcut. 


“GENİŞ YELPAZEYE SAHİP YAYINLARA ULAŞMAK ÇOK KOLAY”
LGS, YKS, TYT, AYT, ALES, DGS, MSÜ, YÖK-Dil, KPDS ve KPSS’ye kısacası ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite başta olmak üzere bir çok sınav için kaynak test kitaplarının da satışını yapıyoruz. Soru bankaları, konu anlatımları, denemeler ve çıkmış soruların da yer aldığı çok geniş bir yelpazemiz var. Gazipaşalı öğrencilerimize eğitim hayatlarında hedeflerine ulaşmak için önemli katkılar sunmayı hedefliyoruz. İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi No 9 adresimizde bulunan şubemize tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9774,49%0,17
  • DOLAR

    34,03% 0,01
  • EURO

    37,96% 0,20
  • GRAM ALTIN

    2802,50% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4589,57% 0,00