ISLAK YOLLAR KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR

GAZİPAŞA’DA Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan orta refüjlerin sulanması esnasında, aşırı sulamadan dolayı yollara taşan sular, özellikle motosiklet sürücüleri için kazaya davetiye çıkarıyor.

GÜNDEM 27.05.2024 10:05:00 0
ISLAK YOLLAR KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Gazipaşa’da nüfusun en yoğun olduğu mahalle olan Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi, gün içinde trafik yoğunluğunun en fazla olan nokta olarak dikkat çekiyor. Özellikle yaz mevsiminde kazaların artığı bu caddede, orta refüjlerin sulanması esnasında, aşırı sulamadan dolayı yollara taşan sular, özellikle motosiklet sürücüleri için kazaya davetiye çıkarıyor. Duruma isyan eden araç sürücüleri ve çevredeki vatandaşlara, yetkililerin gerekli önlemli alarak yolların sudan arındırılmasını istiyor.
 

“BU YIL SU BOL OLMALI Kİ YOLLARI ISLATIYORLAR!”
Islanan yollara tepki gösteren vatandaşlar; “Deniz yolunu kullanan sürücüler her gün burada kaza riskiyle karşı karşıya kalıyor. Son günlerde kazaların meydana gelme sıklığı iyice arttı. Yapılan onca denetime rağmen motosiklet sürücüleri zaten yolda kontrolsüz gidiyor. Bir de orta refüjlerin sulanmasının ardından yola taşan su birikintileri, kazaya resmen davetiye çıkarıyor. Sulanma işlemi tamamlandığında suları neden kesmiyorlar? Bu yıl su bol olmalı ki yolları ıslatıyorlar! Bunun tek açıklaması bu olur. Yetkililere seslenerek sulama işlemi bitiminde suların yola taşmasını engellemelerini istiyoruz. Bu durum kazaya sebebiyet vermesinin dışında su israfına da neden oluyor. Lütfen daha duyarlı olalım” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ISLAK YOLLAR KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR