"İŞİMİZ ÖZEL, GÜCÜMÜZ EĞİTİM"

.

GÜNDEM 13.05.2024 10:05:00 0

GAZİPAŞA’DA ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ dolayısıyla çeşitli tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından, Korubaşı Özel Eğitim Uygulama (1. ve 2. Kademe) Okulu’nda “İşimiz Özel, Gücümüz Eğitim” sloganıyla etkinlik gerçekleştirildi.


Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘10-16 Mayıs Engeliler Haftası’ nedeniyle Gazipaşa Kaymakamlığı koordinesinde ilçede bir dizi program düzenledi. Toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen programlar kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve özel bireyler tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Buradaki törene, Kaymakam Altun’la birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ve kamu-kurum amirleri katıldı. 


Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenin ardından, Korubaşı Özel Eğitim Uygulama (1. ve 2. Kademe) Okulu’nda “İşimiz Özel, Gücümüz Eğitim” sloganıyla etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Özdemir, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, kamu-kurum amirleri, özel eğitim öğretmenleri, özel öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Korubaşı Özel Eğitim Uygulama (1. ve 2. Kademe) Okulu Müdürü Mustafa Uygun tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. 


Konuşmanın ardından Av. Kemal Akça İlkokulu ve Ahmet Tuncer İlkokulu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi sergilendi. Akabinde özel eğitim öğrencisi Deniz Akkuş’un bireysel darbuka gösterisi ilgiyle izlendi. Program, Gazipaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerinin animasyon gösterile ise sona erdi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27