‘İNDİRİM GÜNLERİ’ DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA Belediye Fuar Alanı’nda pazar günü ilçe halkına kapılarını açan ‘İndirim Günleri’ yarın (4 Ekim) sona erecek.

GÜNDEM 3.10.2023 15:34:00 0
‘İNDİRİM GÜNLERİ’ DEVAM EDİYOR

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 10’ncusu düzenlenen ‘İndirim Günleri’ devam ediyor. Belediye Fuar Alanı’nda pazar günü ilçe halkının hizmetine açılan ‘İndirim Günleri’nde diğer yıllara göre daha çok başvuru alınarak, yaklaşık 100 esnaf stant açtı.

 

YARIN AKŞAM SONA ERECEK

Stantlarda giyim, tekstil, ayakkabı, takı, kozmetik, kişisel bakım ürünleri, kırtasiye malzemeleri ile beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, ev yaşam ürünleri, züccaciye, elektronik, mobilya ve halı gibi birçok ürün, indirimli fiyatlar üzerinden satışa sunuldu. 4 gün sürecek etkinlik sayesinde vatandaşlar uygun fiyata alışveriş yapma imkanı buluyor. İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği ‘İndirim Günleri’ yarın (4 Ekim) akşam sona erecek.

 

“HEM VATANDAŞ, HEM ESNAF KAZANDI”

Hem esnafın hem de vatandaşların yararına böyle bir organizasyon yaptıklarını dile getiren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Odamız olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ‘İndirim Günleri’nin bu yıl 10’ncusunu düzenledik. Belediye Fuar Alanı’ndaki etkinliğimiz pazar günü başladı. Şu ana kadar esnafın ve vatandaşların ilgisi gayet güzel, yüksek bir katılım sağladık. Yine geçen yıllara oranla daha çok başvuru aldık. 100’e yakın esnafımız stant açtı. Daha kalabalık ve çeşitlilik oldu. ‘İndirim Günleri’ yarın akşama kadar devam edecek. Bütün halkımızı indirimlerden faydalanması için bekliyoruz” İfadelerini kullandı. >Vildan RENDE