İNCE ANTALYA VE İLÇELERİNDEN 5 BİN OY ALDI

2023 seçimlerinde Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere sandık başına giden 5 bin üye, Antalya ve ilçelerinde oy kullandı. Oy pusulasında tek aday olarak Genel Başkan Muharrem İnce yer aldı.

SİYASET 29.03.2023 12:09:00 0
İNCE ANTALYA VE İLÇELERİNDEN 5 BİN OY ALDI

Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete'nin 28 Mart tarihli sayısında yayımlandı. Türkiye,14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gidecek. 100 bin imza sürecinin sona ermesinin ardından Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de geçici aday listesinde yer alan 4 isimden biri oldu. Partisinin önseçimi hakkında bilgi veren Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hasan Yalçın, ülkede cumhurbaşkanı adayını üyelerinin belirlediği tek parti olduklarını söyledi. Şu anda Genel Başkan Muharrem İnce'nin tek aday olduğunu o nedenle sandıktan kendisinin çıktığını anlatan Yalçın, ''Bazıları bize bu seçimi neden yaptığımızı, zaten partinin adayının Sayın İnce olacağını söylüyor. Evet doğru ancak ileride parti içinde demokrasinin işlemesi adına Sayın İnce'den sonra gelecekte çıkacak adayları üyelerimiz belirlesin diye öncülük ediyoruz. Biz parti içinde bu sistemi oturtmak adına bugün temel attık. Türkiye'de bu seçimi yapan tek partiyiz. Maalesef diğer partilerde aday, liderlerin dudağının arasından çıkacak iki kelimeyle belirlenirken, Memleket Partisi'nde bunu üyeler belirliyor'' diye konuştu.

İMZA KAMPANYAMIZ AMACINA ULAŞTI

Memleket Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Fuat Ulu, da  “Geleceğin için imzanı at sloganıyla çıktığımız bu yolda Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için başlatılan imza kampanyasından çok şükür zaferle çıktık ve kampanyamız amacına ulaştı. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı adayı olacağına zaten yürekten inanıyorduk. Şimdi daha da güçlüyüz. Artık seçime odaklanacağız ve çok çalışacağız. Eminim ki 14 Mayıs seçiminden de zaferle ayrılacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

AÇILIŞA DAVET ETTİ

Gazipaşa Memleket Partisi İlçe Teşkilat binasının Perşembe günü açılışının yapılacağını belirten Başkan Ulu, tüm Gazipaşalıları açılışa davet etti. Ulu, “ Yeni Mahalle İnönü Caddesi’nde teşkilat binamızın açılışı olacak. Açılışa Antalya İl Başkanımız Hasan Yalçın da katılacak. Açılış törenimiz saat 13.30’da yapılacak. Tüm partilileri ve Gazipaşa halkını açılışımıza bekliyoruz” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27