İMAMOĞLU’NA DESTEK İÇİN GİTTİ

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak getirilme kararı verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbul’a gitti.

GÜNDEM 16.12.2022 10:38:00 0
İMAMOĞLU’NA DESTEK İÇİN GİTTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı ve siyasi yasak kararı verildi. Alınan karar tüm yurtta geniş yankı uyandırırken İmamoğlu’na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararı sonrası Saraçhane’de büyük bir dayanışma etkinliği düzenlendi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da İmamoğlu’na destek vermek için İBB Başkanlık Binası’nın bulunduğu İstanbul Saraçhane’ye gitti. 

“BU GÜNLER GEÇECEK, GÜZELLİKLER GELECEK”

Konuya ilişkin düşüncelerini aktaran Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Hukuka, demokrasiye, 16 milyon İstanbullu vatandaşımıza ve değerli Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na destek olmak üzere İstanbul'a gidiyorum. Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek. Bu günler geçecek, güzellikler gelecek” dedi.  


Anahtar Kelimeler: İMAMOĞLU’ DESTEK GİTTİ