İMAMOĞLU COŞKUSU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Gazipaşa’ya geldi. İlçede coşkulu bir şekilde karşılanan İmamoğlu, 14 Mayıs’ı işaret ederek; “Bahara çok az kaldı” dedi.

SİYASET 29.04.2023 13:25:00 0
İMAMOĞLU COŞKUSU

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçim çalışmaları kapsamında CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve bölge milletvekili adaylarına destek olmak için Alanya’da miting yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Gazipaşa’ya geldi. İmamoğlu’na; binlerce Gazipaşalı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan karşılama töreni, mitinge dönüştü. Burada Gazipaşalılara seslenen İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerine yönelik iddialı açıklamalarda bulundu. 

 

“BU SEÇİMİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN KAZANACAĞIZ”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimin önemine değinen İmamoğlu, “Bu seçim, artık hiçbir siyasinin milleti millete kırdırtan, milleti millete hakaret ettirten, kendi dili bozuk, kendi huyu bozuk, yüzü asık bir dönemin sonu; güler yüzlü, ahlaklı, erdemli, insanına iyi davranan, insanları bir arada buluşturan, onları güzel güzel konuşturan bir dönemin başı olacak. Ve bunu hep birlikte başaracağız. Bunu niçin yapacağız biliyor musunuz? Aranızda pırlanta gibi gençlerimiz var. Pırıl pırıl çocuklarımız var. Bu seçimi gençlerimiz ve çocuklarımız için kazanacağız” dedi. 

 

“BU SEÇİMİN KAZANANI MİLLET OLACAK”

“Bu seçimin kazananı bir siyasi parti olmayacak” diyerek konuşmasını sürdüren İmamoğlu, “Bu seçimin kazananı millet olacak millet… 86 milyon insanımız kazanacak. Sizlerin güveninize layık olacağım. Benim en büyük hayalim, bundan sonraki her seçimde partiler yarıştığında; 'daha iyiyi ben yaparım, ekonomiyi şuraya çıkartırım, bilimi ve teknolojiyi en iyi seviyeye ben çıkartırım, dünyanın en iyi eğitimini ben yaparım' diyen siyasilerin olduğunu görmek. Benim en büyük hayalim bu” değerlendirmesinde bulundu. 

 

KILIÇDAROĞLU’NA OY VERMEYE VAR MIYIZ?

Gazipaşa’da kılıçdaroğlu’na destek isteyen İmamoğlu, “Meselemiz büyük. Biz 14 Mayıs’a çok iyi hazırlanmalıyız. 14 Mayıs’a kadar hep birlikte çok çalışacağımıza yürekten inanıyorum. İstanbul’u millet olarak kazandık. Bu ittifak için, komşularınızla güzel güzel konuşun. Çocuklarınıza, yakınlarınıza bizi anlatın. “Bu insanlar iyi insanlar” diyin. “Bunları ekipleri iyi, ekonomiden eğitime, her hususta çözümleri var, bir kuruşunuza zeval gelmeyecek, hakkınızı, hukukunuzu sonuna kadar koruyacak, bu tek kişilik akıldan, tek kişilik süreçten milleti kurtaracaklar” diyin, anlatın… Kalp kırmayın, çünkü biz bize oy vermeyenler için de seçim kazanacağız. Bu şekilde çalışmaya ve 14 Mayıs’ta hayatı boyunca, hak, hukuk, adalet mücadelesi veren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye var mıyız?” diye konuştu. 

 

“GAZİPAŞA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Gazipaşa’nın sorunlarını bildiklerini dile getiren Başkan İmamoğlu, “Gazipaşa’nın sorunları var, altyapı sorunları var. Sulama suyu sorunları var. Muz bahçelerinin sorunları var. Ben size söz veriyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Muhittin Böcek ve Gazipaşa Belediyesi Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’la birlikte Gazipaşa’nın sorunlarını çözeceğiz. Gazipaşa için çalışacağız” şeklinde konuştu. 

 

Alanya ve Gazipaşa’da miting yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’na; CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, CHP ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları eşlik etti. 


Anahtar Kelimeler: İMAMOĞLU COŞKUSU