“İLK YÜKSEK LİSANS MEZUNLARINI VERDİ”

Alanya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında yüksek lisansını tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrencileri için görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi.

EĞİTİM 11.07.2023 17:19:00 0
“İLK YÜKSEK LİSANS  MEZUNLARINI VERDİ”

ROYAL Wedding’de gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Liman Başkanı Mehmet Seyhan, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Binbaşı Çağatay Avcı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem,  Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Tatar, Alanya Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Süslü, ALTİD ve ALTAV temsilcileri, kamu kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, STK ve yerel yönetim temsilcileri, akademisyenler, mezunlar ve aileleri katıldı.

ÇALIŞMALARINIZ ÜNİVERSİTEMİZE KATKI SAĞLAYACAK

Törende konuşan Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, mezun olan gençlerin mutluluk ve heyecanına ortak olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Üniversitemizde bu yıl ilk kez Yüksek Lisans mezunları vermenin gururunu yaşıyoruz. Sosyal Medya ve Dijital İletişim, Mimarlık ve Gastronomi bölümlerinde Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan öğrencilerimiz bugün mezun olmaya hak kazandı. Öğrencilerimiz hayatlarının en değerli zamanlarını Alanya Üniversitesi’nde yaşadı. Bu üniversite sizlere bir şeyler katarken, sizler de yaptığınız akademik çalışmalarla bu üniversiteye katkı sundunuz, elde ettiğiniz başarılarla, bizlerin ve ailelerinizin gururu oldunuz. Öğrenim hayatınız boyunca emek verdiniz, bilgi ve becerilerinizi geliştirdiniz. Hayatınız boyunca, siz de başkalarına da değer katmayı unutmayın. Öğrencilerimizin ailelerini ve kıymetli katkıları olan akademisyenlerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize de yeni hayatlarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

KEP ATARAK KUTLADILAR

Konuşmaların ardından program, mezunların diplomalarını almasıyla devam etti. Ardından öğrenciler mezuniyet sevincini hep birlikte kep fırlatarak kutladı. Kep atma töreninde öğrencilere üniversitenin akademik ve idari personeli de eşlik etti.>Vildan RENDE

 

 


Anahtar Kelimeler: YÜKSEK LİSANS MEZUNLARINI VERDİ”