İLK MAÇ İLK GALİBİYET

İLK MAÇ İLK GALİBİYET

Gazipaşa’da geçtiğimiz aylarda kuruluşunu tamamlayan Gazipaşa Koru Spor, çıktığı ilk maçında ilk galibiyetini 2-0’lık skorla aldı.

GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz aylarda kurulan ve ilçemizi Antalya 2. Amatör Küme 4. Grup’ta temsil eden Gazipaşa Koru Spor, ilk maçına çıktı. Akseki deplasmanında Akseki Spor’a konuk olan Gazipaşa Koru Spor, çıktığı ilk maçında ilk galibiyetini 2-0’lık skorla aldı. Lige galibiyetle başlayan Gazipaşa temsilcisinin gollerini fatih Memiş kaydetti. Yaşar ve Latif Yüceson kardeşlerin antrenörlüğünü yaptığı Gazipaşa Koru Spor’un hedefi, 2. Amatör Küme’yi şampiyon olarak tamamlayıp, bir üst lige çıkmak. 
 

2. MAÇ KENDİ EVİMİZDE
Lige 2.0’lık Akseki Spor galibiyetiyle başlayan Gazipaşa Koru Spor Kulübü, ligin ikinci haftasında Gazipaşa’da Manavgat ekibi Manavgat Hisar Gençlik ve Spor’u konuk edecek. 10 Mart Pazar günü saat 14.30’da başlayacak mücadele, Gazipaşa Şehir Stadı’nda oynanacak. Gazipaşa Koru Spor’un antrenörlüğünü yapan Yaşar ve Latif Yüceson kardeşler, Gazipaşa halkını Gazipaşa Koru Spor’un maçına davet etti. >Selçuk ÖZTÜRK 



Anahtar Kelimeler: GALİBİYET