İLÇEYİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

GAZİPAŞA Belediyespor Kız Voleybol Takımı, 28-29-30 Haziran tarihlerinde düzenlenen “On Hotels Voleybol Turnuvası”nda Gazipaşa’yı başarıyla temsil etti.

SPOR 2.07.2024 11:00:00 0
İLÇEYİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

On Hotels Voleybol Turnuvası, 28-29-30 Haziran tarihlerinde Alanya Avsallar Mahallesi’nde bulunan Avsallar Spor Salonu’nda düzenlendi. Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı oyuncuları da On Hotels Voleybol Turnuvası’nda Gazipaşa’yı temsil ederek ilçeyi gururlandırdı. Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı; 28 Haziran’da Alanya Belediyespor ile 29 Haziran’da Üç Pas Spor Kulübü ile 30 Haziran’da da Erse Rubi Platinum Spor Kulübü ile karşılaştı. 


ÖDÜLLER VERİLDİ
Hazırlık Turnuvası olan On Hotels Voleybol Turnuvası’na katılan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı’na turnuvaya katılım plaketi verildi. Ayrıca; Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Savaş Türker tarafından turnuvanın en iyi oyuncuları dalında Ankara Uçpas Kulüp oyuncusuna, en iyi libero kategorisinde ödül alan takım oyuncusu Gözde’ye ödülleri takdim edilirken, en gelişime açık oyuncu ödülleri de sahiplerini buldu. 


“VOLEYBOL SPORUNDA ÇIĞIR AÇACAK GELİŞMELERE ADIM ATACAĞIZ”
Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Savaş Türker; “Katıldığımız hazırlık turnuvasında ilçemizi başarıyla temsil ettik. İyi bir hazırlık süreci yaşandı. Yeni yapılanma programımızın ilk aşaması olarak tüm oyuncularımızı oynatarak onları değerlendirme fırsatı oldu. Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şubesi olarak ilçemizde voleybol sporunda çığır açacak gelişmelere adım atacağız” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: İLÇEYİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER