İLÇE HALKINDAN ÜST GEÇİT İSTEĞİ

Gazipaşa’da ilçe halkı, Pazarcı Mahallesi ile Yeni Mahalle arasında kalan Nüfus Müdürlüğü kavşağına üst geçit yapılmasını istiyor.

GÜNDEM 2.10.2023 17:49:00 0
İLÇE HALKINDAN ÜST GEÇİT İSTEĞİ

GAZİPAŞA’DA vatandaşların ve öğrencilerin yoğun olarak kullandığı ve kazalarla gündeme gelen Nüfus Kavşağı olarak da bilinen İtfaiye Kavşağı, bu kez başka bir konuyla gündeme geldi. Pazarcı Mahallesi ve Yeni Mahalle arasında kalan Gazipaşa Nüfus Müdürlüğü önündeki kavşakta trafik yoğunluğunun attığına dikkat çeken ilçe halkı, kavşağa üst geçit yapılmasını talep ediyor. Trafik akışının bir an olsun bile durmadığı kavşakta ciddi kazaların yaşandığını hatırlatan Gazipaşalılar, kavşakta yaya olarak karşıdan karşıya geçmekte zorluk yaşadıklarını dile getirerek, yetkililere kavşağa üst geçit yapılması çağrısında bulundu. 

 

“KARŞIDAN KARŞIYA ZOR GEÇİYORUZ”

Karşıdan karşıya geçerken zorluk çektiklerini söyleyen vatandaşlar; “Nüfus Müdürlüğü kavşağının bulunduğu yerde trafik çok yoğun oluyor ve karşıdan karşıya zor geçiyoruz. Trafik ışıklarını takip etmekte zorlanıyoruz ve gideceğimiz yerlere zor gidiyoruz. Artık üst geçit şart ve yapılması gerekiyor. Biz yayalar çok zorlanıyoruz. Yetkililerin sesimizi duymalarını ve üst geçit isteğimizi yerine getirerek faaliyete geçirmelerini istiyoruz. Karşıdan karşıya geçmek çok zamanımızı alıyor ve çok tehlikeli. Her yerden önümüze araç çıkıyor. Bu durumdan kurtulmak istiyoruz ve üst geçit istiyoruz. Güvenliğimiz ve trafiğin akışını bozmamak için üst geçit artık şart oldu” diyerek üst geçit isteklerini dile getirdiler. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: HALKINDAN GEÇİT İSTEĞİ