İLÇE DERBİSİNİN GALİBİ TOROSLAR GAZİPAŞASPOR

İLÇE DERBİSİNİN GALİBİ TOROSLAR GAZİPAŞASPOR

ANTALYA U13 Ligi’nde Toroslar Gazipaşaspor Kulübü ile Gazipaşa Belediyespor arasında oynan Gazipaşa derbisini Bilgehan Demiral’ın antrenörlüğünü yaptığı Toroslar Gazipaşaspor 3-1 kazandı.

Gazipaşa’da, Bilgehan Demiral antrenörlüğünde başarılarına devam eden Toroslar Gazipaşaspor Kulübü, Antalya U13 Ligi’nde oynanan Gazipaşa derbisinde Gazipaşa Belediyespor ile karşılaştı. Rakibini Doğa Şanlı’nın attığı 3 golle 3-1 mağlup eden Toroslar Gazipaşaspor galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Son galibiyetle hanesine 3 puan daha yazdıran Toroslar Gazipaşaspor Kulübü, ligde puan cetvelinde 4’üncü sırada yer aldı.  


“OYUNCULARIMIZIN İSİMLERİNİ DAHA ÇOK DUYURACAĞIZ”
Galibiyet sevincini gazetemiz aracılığı ile paylaşan Toroslar Gazipaşaspor Kulübü Antrenörü Bilgehan Demiral; “Öncelikle aldıkları galibiyetten dolayı takımımızda forma terleten oyuncalarımızı tebrik ediyorum. Aldığımız galibiyetle puan hanemize 3 puan daha eklendi ve şu anda 4’üncü sıradayız. Çok daha iyi yerlere geleceğimize olan inancımız tam. Oyuncularımıza güveniyorum ve hepsi pırıl pırıl ve kendilerini geliştirmeye bir o kadar açıklar. Galibiyet aldıkça daha da heveslenen oyuncularımızın isimlerini daha çok duyuracağız ve gelecekte çok daha iyi yerlerde kendilerini bizlere göstereceklerdir. Oyuncularımızı tekrardan tebrik ederek, başarılarının devamını diliyorum” dedi. >Aysel YILDIZ