“İKTİDAR RÜYASI UZUN SÜRMEYECEK”

Yaptığı açıklama ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ve muhalefete yüklenen AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Reis’imizi yıkmanın hayalini kuranlar, gördükleri rüyadan Türkiye Yüzyılı’na uyanacaklar.

SİYASET 19.04.2023 12:52:00 0
“İKTİDAR RÜYASI UZUN SÜRMEYECEK”

Gördükleri iktidar rüyası uzun sürmeyecek” dedi. 

TÜRKİYE’DE, 14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin takvimi işlemeye devam ediyor. Gazetemize açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li milletvekili adaylarının söylemleri üzerine eleştirilerini sıraladı. CHP’nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine HDP’nin desteği ile gireceğini söyleyen Doğan, “Kılıçdaroğlu’nun, seçimi kazanmaları durumunda Türkiye’nin Suriye ve Libya’dan çekileceğini, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala gibi isimlerin cezaevinden çıkarılacağını söylüyor. 

“BU ZİHNİYET; ÜLKEMİZ İÇİN MİLLİ GÜVENLİK TEHDİDİ OLUŞTURUYOR”

Türkiye’nin Suriye ve Libya’dan çekilmesi, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala gibi isimlerin serbest bırakılması milli güvenlik sorununu ortaya çıkarır. Bu da demek oluyor ki; Kılıçdaroğlu verdiği vaatlerle milli güvenliğimizi tehlike atlına sokuyor. Kısacası bu zihniyet; ülkemiz için milli güvenlik tehdidi oluşturuyor” dedi. 

“HALKIMIZ NEYİN NE OLDUĞUNU GÖRÜYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun vaatleri arasında dağlar kadar fark olduğunu ifade eden Doğan, “Reisimiz, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile yerli otomobil Togg’u, Milli Muharip Uçağı’nı (MMU), Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma’yı, İHA’ları, SİHA’ları, Fırtına’yı, Hızır’ı, Kirpi’yi, Akrep’i, Kaplan’ı, Akıncı’yı, Ejderi, Kobra’yı, uçak gemimizi, sondaj gemilerimizi, ülkesinin imkanlarına sunmaya devam ederken, Kılıçdaroğlu’nun; Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala derdine düşmesi bir hayli düşündürücüdür. Milli güvenlik sorurunu göz ardı ederek, doğuda yerel yönetimlere özerklik verilme vaadi; CHP ve Kılıçdaroğlu’nun içine düştüğü gafleti gözler önüne sermektedir. Reisimiz, Karadeniz doğalgazını hanelere ulaştırmak için mücadele ederken, Kılıçdaroğlu’nun 300 milyar dolar hayaline düşmesi, devlet aklından ne kadar uzaklaştığının bir kanıtıdır. Halkımız neyin ne olduğunu görüyor. Gereken cevabı da 14 Mayıs’ta sandıkta verecektir” dedi. 

“DIŞ POLİTİKAYLA İLGİLİ KESKİN CÜMLELER KULLANIYORLAR”

“Bazı milletvekili adayların 'Rusya ile ilişkileri koparıp Avrupa Birliği (AB) ülkeleri başta olmak üzere Ukrayna’ya yakın olacağız' gibi söylemlerde bulunuyor” diyen Doğan, “Balık baştan kokar. Kılıçdaroğlu’nun, sıra dışı vaatleriyle seçmenlerinin karşısına çıkarken, onun vekil adayları da akıl tutulması yaşayıp, dış politikayla ilgili keskin cümleler kullanıyorlar. Devlet aklı, ülkeler arasında denge politikası yapmayı emreder. Sizler Rusya’yı nasıl yok sayarsınız? Ülkeye gelen turist sayılarına baktığımızda Rusya her dönemde ilk sırada yer almıştır. 

“TURİZMCİLERİMİZ VE ÇİFTÇİLERİMİZ UYANIK OLSUN”

Ayrıca Rusya; ülkemiz, Antalya ve Gazipaşa için en büyük tarım pazarlarımızdan bir tanesidir. Keza Ukrayna da aynı şekilde. Her iki ülkeyle ilişkileri normal seviyede tutmak varken, neden bir diğerinin üzerini çizip, tarım ve turizm gelirlerini tehlikeye sokalım? Bunların derdi Türkiye değil. Bunların derdi Türkiye olsa idi, Suriye’den ve Libya’dan çekileceğiz, Demirtaş ve Kavala’yı çıkaracağız, Rusya’ya sırtımızı döneceğiz, demezler; yapılan hizmetlere sahip çıkacağız derlerdi. Bunların bu söylemi, turizmcilerimize ve çiftçilerimize zarar verecek. Turizmcilerimiz ve çiftçilerimiz uyanık olsun” değerlendirmesinde bulundu. 

“RÜYA GÖRÜYORLAR”

CHP’nin ve içinde bulunduğu 6’lı masa ile destekçileri HDP’nin, iktidar rüyası gördüğünü belirten Başkan Doğan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanca duygular besleyip, Reis’imizi yıkmanın hayalini kuranlar, gördükleri rüyadan Türkiye Yüzyılı’na uyanacaklar. Bu zihniyetin gördüğü iktidar rüyası uzun sürmeyecek. Her şeyin farkında olan milletimiz, gereken cevabı sandıkta verecek” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27