Tarih: 26.08.2022 14:27

“İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ ŞART”

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Nuri Kaplan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti hükümetine yönelik eleştirilerini sürdüren Kaplan, hükümetin yanlış politikalarının karşısında yer alan Altılı Masa’nın hükümete yol gösterici çalışmalarda bulunduğu belirtti. Altılı Masa’nın genel başkanlarının ülkenin içinde bulunduğu durumu iyi çözümlediğini vurgulayan Kaplan, sorunların çözümü için iktidar değişikliğinin şart olduğuna dikkat çekti.

“HERKESİN CUMHURBAŞKANI OLACAK BİR ADAY BELİRLEYECEĞİZ”

“İktidarda bulunanların, omuzlarında hissetmesi gereken sorumluluğu ne yazık ki hissetmedikleri bir dönemden geçiyoruz” diyen Kaplan, “Bu nedenle, hem muhalefette bulunmanın hem de iktidara aday olmanın sorumluluklarını omuzlarımızda hissediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanının ‘herkesin cumhurbaşkanı’ olacak bir adayın belirlenmesi tek hedefimiz. Aynı zamanda mecliste çoğunluğu oluşturacak olanlar da bu masanın etrafında bir araya gelen 6 siyasi parti olacaktır. Ülkemizin tüm problemlerine çözüm olmak amacıyla çıktığımız bu yolda kararlılıkla yürümeye ve insanımızın umudunu her geçen daha da pekiştirmeye devam edeceğiz. Rotamız belli; 85 milyon insanımızın hep birlikte güzel yarınlara ulaşmasıdır” dedi.

“İKTİDARA YOL GÖSTERİYORUZ”

Başkan Kaplan, “Kıymetli vatandaşlarımız, biz şimdilik muhalefette bulunmanın sorumluluğunu yerine getirmek için iktidara yol gösteriyoruz. Fakat biliyoruz ki, bu iktidar ısrarla ve inatla tavsiyelerimize kulak asmayacak, kalan son aylarda da kulak vereceğe benzemiyor. Çünkü, ‘biz biliriz’ demeye, bildiklerini okumaya ve her seferinde olabilecek en yanlış kararı alıp, en yanlış politikaları uygulamaya devam ediyorlar. Problemlerimizin kalıcı çözümü ancak iktidar değişikliğiyle mümkün olacaktır. Biz, kadrolarımızla, politikalarımızla ve ortak akla önem veren anlayışımızla seçimlerden sonra problemlerimize hızlı ve kalıcı çözümler üreteceğiz. Saadet Partimiz, yeni dönemin güçlü aktörlerinden biri olarak, milletimizin yüzünü güldürecek politikaların bir bir hayata geçirilmesinin teminatıdır” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında ağustos ayında yaşanan ve Türk tarihine    yön veren önemli olaylara da değinen Kaplan, “Bunlardan ilki Anadolu’nun, aziz milletimizin anavatanı haline gelmesine vesile olan ve tarihe altın harflerle yazılan şanlı Malazgirt Zaferi’dir. Bunlardan ikincisi ise 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanacak olan Büyük Taarruz’un şanlı başlangıcıdır” diye konuştu. Başkan Kaplan, “Ayrıca, bu hafta sonu tüm yurtta olduğu gibi Gazipaşa’da da yaz boyunca devam eden Yaz Kur’an Kursları’nın bugün sona ereceğini belirterek, “Diyanet İşleri Başkanlığı ile kurslarda eğitim veren müftü ve tüm din görevlilerine, çocuklarını kurslara gönderen velilere ve kurslara katılan değerli öğrencilerimize Saadet Partisi ve şahsım adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —