Tarih: 17.05.2023 09:42

“İKİNCİ TURDA SEÇİMİ DE ALACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

28 Mayıs'a kadar yine güzel bir süreç yönetmek istiyoruz. Alnımızın akıyla ikinci turda seçimi de alacağız” dedi.

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini değerlendirdi. Ülke ve Gazipaşa adına güzel bir seçimi geride bıraktığını belirten Başkan Doğan, ilk olarak seçmenlere teşekkür etti. Doğan, “İlçemizde sükûnet içinde çok sakin ve güzel bir seçim geçirdik. Bu seçimlerde eksiksiz bir şekilde sandıklarımıza, sandık kurulu üyelerimiz, müşahitlerimiz ve bina kat görevlilerimizi yazdık. Ben merkezde 100’den fazla sandık gezdim ve sandık kurulundaki arkadaşlara kolaylıklar diledim. Çok sakin, sükûnet içerisinde, herkesin demokratik olgunluk içinde geçirdiği bir seçimi görmekten dolayı çok mutlu oldum. Seçimin bu olgunlukla olmuş olması, Gazipaşa seçmeninin ve siyasi partilerin bu süreci hassasiyetle korumuş olmaları Gazipaşa’mız adına son derece gurur verici. Bu noktada tüm seçmenlerimize şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“OYLARIMIZDA EKSİLME YOK ARTIŞ VAR”

Bu seçimin Türkiye tarihinin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Ali Doğan, “Gazipaşa’yı genel anlamda değerlendirmek gerekirse; AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak daha önceki Cumhur İttifakı oylarımıza baktığımızda bir eksilme yok, tam tersi artış var.” dedi.

“İTTİFAK İÇİNDE GEÇİŞLER ETKİLİ OLDU”

İttifak içindeki geçişlerde az da olsa oy kayması yaşandığını belirten Başkan Doğan, şöyle devam etti: “İttifak içi bir partiden Gazipaşalı bir adayın çıkmış olması doğal olarak oy geçirgenliğini orta koymuştur. Bunun dışında bariz bir şekilde ne AK Parti’de ne de MHP’de bir düşüş var. Düşüş olmadığı gibi Cumhur İttifakı olarak oylarımızda yükselme söz konusudur.”

 “İKİNCİ TURU DA ALACAĞIZ”

28 Mayıs'a kadar aynı şekilde güzel bir süreç yönetmek istiyoruz diyen Doğan, “28 Mayıs için çalışmalarımıza başladık bile. Birebir ziyaretler, telefon görüşmeleri ve gerektiğinde de toplu ziyaretler yapıyoruz. İddialıyız ve İkinci turda açık ara seçimi alacağımızdan şüphemiz yok.  Kazanan Türkiye olacak, kazanan tüm milletimiz olacak, kazanan demokrasi olacak, kazanan Türkiye’nin inşası için ter döken ve Türkiye’nin güzel yarınlarını hayal kuran aziz Türk Milleti olacak. İnşallah noktayı 28 Mayıs’ta koyacağız ve kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —