İKİNCİ TUR YÜZME KURSU BAŞLADI

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında devam eden yüzme kurslarının ikinci turuna 5 Ağustos Pazartesi itibariyle başlandığını ve kayıtların devam ettiğini dile getirdi.

SPOR 6.08.2024 09:54:00 0
İKİNCİ TUR YÜZME KURSU BAŞLADI

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ ile 7’den 70’e herkese yüzme öğretmeyi hedefleyen proje kapsamında büyük ilgi gören yüzme kursları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle çocukların yaz aylarını daha verimli vakit geçirmesi ve sporla tanışmasının amaçlandığı kurslar sayesinde katılımcılar eğlenirken bir yandan da yüzme öğreniyor.


KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, yüzme antrenörleri eşliğinde verilen eğitim çalışmalarını yakından takip ediyor. Tüm branşlardaki kursların yoğun bir katılımla devam ettiğini belirten Müdür Ateş, yüzme kurslarının ikinci tur kayıtlarının devam ettiğini kaydetti. İkinci tur yüzme kursu derslerine 5 Ağustos Pazartesi itibariyle başlandığını ifade eden Ateş “Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında 7’den 70’e herkes yüzme öğreniyor. Yoğun katılımlarla birlikte öğrencilerimiz havuzun tadını çıkarıyor. İkinci tur yüzme kursu derslerimiz ise Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün bahçesinde bulunan yüzme havuzunda başladı.  Ağustos ayı için kayıt yaptıran öğrencilerimizin listesi spor salonumuzun girişine asılacak” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: İKİNCİ YÜZME KURSU BAŞLADI