İHH'DAN DİKKAT ÇEKEN SERGİ

İHH Alanya Şubesi ve İHH Gazipaşa Temsilciliği tarafından Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Yarını Olmayan Çocukların Geleceği Olalım” başlıklı fotoğraf sergisi düzenlendi.

GÜNDEM 6.04.2024 11:13:00 0
İHH

Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, İHH Alanya Şubesi ve İHH Gazipaşa Temsilciliği tarafından aylardır Gazze’de yaşanan vahşete ve soykırıma dikkat çekmek ve öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla “Yarını Olmayan Çocukların Geleceği Olalım” başlıklı fotoğraf sergisi düzenlendi. İHH Kadın Komisyonu üyesi gönüllüleri tarafından okul girişindeki alanda kurulan “Fotoğraf Sergisi Ve Tanıtım Standı” çalışmasına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.


İHH Gazipaşa Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada; “Yarını Olmayan Çocukların Geleceği Olalım”  başlıklı Filistin Fotoğraf Sergimiz, öğrenciler tarafından ilgi ve beğeniyle karşılandı. Gösterdikleri yakın ilgi ve duyarlılıklarından dolayı Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ve okul yönetimine teşekkür ederiz. Gayretleri sebebiyle de İHH Alanya Bayan Komisyonu üyelerine ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ' DİKKAT ÇEKEN SERGİ