İHH, SERGİLERİNE DEVAM EDİYOR

.

GÜNDEM 25.04.2024 10:30:00 0
İHH, SERGİLERİNE DEVAM EDİYOR

İHH Alanya Şubesi ve İHH Gazipaşa Temsilciliği tarafından Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Zeliha Tuncer AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda “Yarını Olmayan Çocukların Geleceği Olalım” temalı fotoğraf sergisi düzenlendi.


Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda, İHH Alanya Şubesi ve İHH Gazipaşa Temsilciliği tarafından uzun süredir Gazze’de yaşanan insanlık dışı işgaller ve vahşete dur demek adına öğrencilerde ve çevrede farkındalık oluşturarak dikkat çekmek amacıyla “Yarını Olmayan Çocukların Geleceği Olalım” temalı fotoğraf sergisi düzenlendi. Daha önce de bazı okullarda aynı şekilde sergi düzenleyen İHH, okullarda sergilerine devam ederek, farkındalık oluşturuyor.


ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR
İHH Gazipaşa Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada ise, “İHH Alanya Şubesi ile ortaklaşa Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda düzenlediğimiz; aylardır Gazze’de yaşanan vahşete - soykırıma dikkat çekmek ve öğrencilerde boykot farkındalığı oluşturmak amacıyla “Filistin Fotoğraf Sergisi” adı altında ‘Yarını Olmayan Çocukların Geleceği Olalım’ başlıklı sergimize öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. İHH Kadın Komisyonu üyesi gönüllüleri tarafından kurulan “fotoğraf sergisi ve tanıtım standı” çalışmalarına gösterdikleri yakın ilgi ve duyarlılıklarından dolayı Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerine ve okul yönetimine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27