"HÜRRİYET KONVOYU" DÜZENLENDİ

GAZİPAŞA’DA, İsrail’in Filistin’e yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırıların durdurulması için protesto amaçlı “Hürriyet Konvoyu” düzenlendi.

GÜNDEM 24.02.2024 10:24:00 0

Gazipaşa halkı, İsrail’in Filistin’e karşı yaptığı zulme sessiz kalmıyor. İlçede çeşitli yapılan çeşitli faaliyetlerle, Filistin ve Filistin halkına destek programları düzenliyor. “Filistin İnisiyatifi” tarafından, İsrail’in Filistin’e yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırıların durdurulması için düzenlenen “Hürriyet Konvoyu”na ilçe halkı tarafından yoğun katılım sağlandı. Geçtiğimiz gün saat 17.30’da Merkez Camii önünden başlayan “Hürriyet Konvoyu”, Pazarcı Mahallesi güzergahında devam etti. Ardından Cumhuriyet Meydanı’na gelinerek “Filistin İnisiyatifi” tarafından açıklama yapıldı.


“GAZZE’DE İNSANLIK ÖLDÜRÜLÜYOR”
“Filistin İnisiyatifi” tarafından yapılan açıklamada; “Gazze’de, insanlık tarihinde görülmemiş bir vahşet yaşanmaktadır. Gazze’de siyonist vahşet, 137 gündür devam ediyor. “Siyonistlerin Gazze’ye yönelik saldırılarında 7 Ekim’den bu yana 50 bin Filistinli katledildi. 50 binden fazla da yaralı ve cenazesi kayıp kardeşimiz var. Soykırım suçu işleyen siyonistler, yapmış olduğu saldırılarda hiçbir kural, kaide ve ölçü tanımamaktadır. Gazze’de insanlık öldürülüyor. Masum çocuklar ölüyor, kadınlar ölüyor, ihtiyarlar ölüyor. Bugün Gazze’de insanlık tarihinde görülmemiş bir vahşet yaşanmaktadır. Emperyalist güçlerin desteğini arkasına alan siyonist işgal rejimi bütün dünyanın gözü önünde Gazze’de soykırım uyguluyor. Ama İslam âlemi sessiz, dünya sessiz, sözde insan hakları savunucuları başını kuma gömmüş durumdadır.


“ACI OLAN: TÜM DÜNYANIN SESSİZ KALMASIDIR”
Zulüm ve vahşet yalnız Gazze’de mi? Doğu Türkistan, Arakan, Keşmir, Suriye, Libya, Afrika, Yemen, Irak v.s. tüm İslam coğrafyaları kan ağlıyor. İzzet, İslam’ın ve İslam’a tabi olanlarındır. O halde izzetimize halel geldiyse nefsimizi sorgulayalım. Burada Siyonist zalimleri ve destekçilerini lanetlemek için toplandık. Ülkemiz ve İslam âlemi kritik günlerden geçiyor. İslam dünyasının önünde büyük bir imtihan var. Siyonist teröristler, tüm dünyanın gözünün içine baka baka Gazzelilerin hayat hakkını ellerinden alıyorlar. Gazze’de Siyonist rejim, nefret ve savaş suçu işliyorlar. Acı olan ise: Tüm dünyanın sessiz kalmasıdır. Kadın hakları savunucuları, çocuk hakları savunucuları, hayvan hakları savunucuları nerede? Nerede Evrensel İnsan Hakları savunucuları? Yoksa bize hukuk diye öğretilen şeyler sadece Siyonistlerin her istediğini yapma özgürlüğü müdür? Sevgili Gazipaşalılar! Bildirimin başında okuduğum hadis-i şerifte belirtildiği gibi kalbimizdeki “vehen” hastalığından kurtulmadıkça yarın bu günden iyi olmayacak. 


“BOYKOT, ELİMİZDEKİ KİTLE İMHA SİLAHIDIR”
Siyonistler, gücünü Müslümanların gafletinden alıyorlar. Gazze, bizi gaflet uykumuzdan uyandırsın. İslam âleminin kılcallarına kadar işleyip, İslam dünyasını sarmaşık gibi saran Siyonistlerin gücünü kırmak için topyekûn bir seferberlik elzemdir. Şimdi BOYKOT ile başlıyoruz. Boykot, elimizdeki kitle imha silahıdır. Uyanık olalım. Evinize giren mal ve hizmetlerin menşeini araştırın. Yoksa gaflet ile Gazze’deki Siyonist teröristlerin ellerini güçlendirmiş oluruz” ifadeleri kullanıldı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27