HİZMETTE SINIFTA KALDILAR

CHP’li belediyelerin halka hizmet götürmekte zorlandığını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Doğan, Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesinin hizmet noktasında sınıfta kaldığını dile getirdi.

SİYASET 14.03.2023 12:07:00 0
HİZMETTE SINIFTA KALDILAR

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, geçtiğimiz hafta içi gazetemizde yayımlanan “Halk 'Et’ten Mahrum Kaldık” başlıklı haberimiz üzerinden Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyelerini eleştirerek, her iki belediyenin de hizmet noktasında Gazipaşa’da yetersiz kaldığına dikkat çekti. 2019 yerel seçimlerimden bu yana 4 yıl geçtiğini hatırlatan Doğan, bu 4 yılda Gazipaşa’nın hak ettiği hizmeti alamadığına vurdu yaptı. CHP’li belediyelerin halka hizmet götürmekte zorlandığını dile getiren Doğan, her iki belediyenin hizmet noktasında sınıfta kaldığını dile getirdi. 

“BİZ YAPTIK, ONLAR BAKTI”

Gazipaşa’da AK Parti belediyeciliği döneminde ilçenin çehresinin değiştiğini dile getiren Doğan, “2014-2019 yılları arasında Gazipaşa’da birçok hizmet yapıldı. Köy yollarımız sıcak asfaltla tanıştı. Sahillerimizde yapılan projelerle Gazipaşa’nın çehresi değişti. Denizyolu’nda yapılan çalışmalarla Pazarcı Mahallesi, ilçenin en gözde mahallesi haline geldi. Şehir merkezimizde ara sokaklarımız elden geçirilip, binlerce metrekarelik parke döşendi. Gazipaşa halkı, bu dönemde yıllardır alamadığı hizmeti aldı. O dönemde biz yaptık, onlar baktı. Şimdi ne hizmet var ne proje” diye konuştu. 

“GAZİPAŞA’MIZ HİZMETTEN MAHRUM KALDI”

Her iki belediyeyi sert bir dille eleştiren Başkan Doğan, “O dönem hizmete alışan halkımız, şimdi birçok proje ve çalışmadan mahrum kaldı. Sıcak asfalt gitti, beton geldi. 2 metreküp beton dökmeyi hizmet sanan zihniyet, temelini atıp, tamamlama aşamasına getirdiğimiz Gazipaşa Kültür Merkezi’ni kendi projeleriymiş gibi genel başkanlarına açtırdılar. Hizmet konusunda sınıfta kalan bu güruh, halkımıza vaat edilen birçok sözü tutmayı da beceremedi. Gazipaşa’mız sadece Halk Et’ten değil, Halk Ekmek’ten, Halk Süt’ten, sıcak asfalttan, kısaca hizmetten mahrum kaldı” dedi. 

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri hakkında da konuşan Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “Yerelde taş üstüne taş koymakta zorlanan zihniyet, genelde Türkiye’yi yönetmeye talip olmuş. Antalya ve Gazipaşa’nın 4 yılını çalanlar, Türkiye’yi bir adım daha ileri götüremez. Buna yerelde şahit olduk. Yerelde ne yaşadıysak, genelde de onu yaşarız. Ama şükürler olsun ki, ülkemize yön veren bir liderimiz var. O var oldukça, ne bu zihniyet ülke yönetebilir, ne de halkımız bunlara o yetkiyi verir. Daha önce de söylediğimiz gibi, “Yaparsa AK Parti yapar, durmak yok yola devam” şeklinde konuştu. 

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27