“HİZMETLER DEVAM EDECEK”

Milletvekili aday adaylarıyla ziyaret turuna çıkan AK Parti İlçe Başkanı Doğan, beraberindeki heyetle gazetemizi ziyaret etti.

SİYASET 30.03.2023 13:57:00 0
“HİZMETLER DEVAM EDECEK”

Seçime ilişkin açıklama yapan Doğan, “Şüphesiz 14 Mayıs’ta seçimi kazanacağız. Reisimizin öncülüğünde hizmetler devam edecek” dedi. 

AK PARTİ İlçe Başkanı Ali Doğan, AK Parti İlçe Koordinatörü Mehmet Erden ve Milletvekili aday adayları Mustafa Akçocuk ile Av. Ümmü Oğuz ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret turuna çıktı. Gazipaşa şehir merkezi ve kırsalda çeşitli temaslarda bulunan Doğan ve beraberindeki heyet, ardından Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Burada seçim gündemini değerlendiren Doğan, seçime yönelik iddialı açılamalarda bulundu. “Şüphesiz 14 Mayıs’ta seçimi kazanacağız” ifadesini kullanan Başkan Doğan, “Reisimizin öncülüğünde hizmetler devam edecek” dedi.

“ADAYLARIMIZI DESTEKLİYORUZ”

Gazipaşa’da, AK Parti Antalya Milletvekili aday adaylığına başvuru yapan 3 kişinin olduğunu hatırlatan Başkan Doğan, “Gazipaşa’da bir birinden değerli 3 adayımız var. Hepsi birbirinden donanımlı ve çalışkanlar. Umarım gönüllerinden geçenler, kaderlerine yansır. Gazipaşa’dan 3 aday adayının çıkması partimiz ve ilçemiz açısından çok iyi. Bu durumu çok önemsiyor ve adaylarımızı destekliyoruz. Sonuçların ülke açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu. 

“BİZİM HALKIMIZ SANDIKTA NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİR”

AK Parti’nin yerelde ve genelde birçok hizmete imza attığını dile getiren Başkan Doğan, “14 Mayıs’ta ülkemizi yakından ilgilendiren önemli bir seçim yapılacak. Allah’ın izni ile 3 Kasım 2022’den bu yana gerdiği her seçimi önde tamamlayan partimiz, bu seçimden de zaferle ayrılacak. Bundan bir gram şüphemiz yok. Halkımıza bu konuda çok güveniyoruz. Bizim halkımız kadirşinastır, sandıkta ne yapması gerektiğini çok iyi bilir. Halkımızın teveccühü ile Reis’imizi yeniden cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ülkemiz, hizmetleri almaya devam edecek” dedi.

AK Parti İlçe Koordinatörü Mehmet Erden ve Milletvekili aday adayları Mustafa Akçocuk ile Av. Ümmü Oğuz da seçimlerden zaferle ayrılacaklarına dikkat çekerek, halkın sandıkta gerekeni yapacağına dile getirdiler.

 


Anahtar Kelimeler: “HİZMETLER DEVAM EDECEK”