HİZMETE HAZIRIM MESAJI

.

SİYASET 19.12.2023 09:18:00 0
HİZMETE HAZIRIM MESAJI

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Rıza Büyükakça, “53 mahalleyi karış karış gezdim. Kim ne durumda, kimin ne eksiği var, kimin neye ihtiyacı var, hangi mahalle ne gibi hizmet istiyor, tüm bunları çok iyi biliyorum. Bürokrasi tecrübemi siyasetle birleştirip, belediye hizmetlerini halkımızın önüne sermeye hazırım” dedi. 


AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Rıza Büyükakça, gazetemize açıklamalarda bulundu. AK Parti tarafından Gazipaşa’da Cumhur İttifakı belediye başkanı adayı gösterilmesi ve halkın teveccühü ile belediye başkanı olması durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükakça, “Tek hedefim; Gazipaşa’mıza ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek olacak” dedi. Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ilçe halkına vatandaş odaklı hizmet ürettiğini dile getiren Büyükakça, “Eğer partim tarafından aday gösterilir ve seçimi kazanırsam, hizmet noktasında yabancılık çekmeyeceğim. Gazipaşa ve Gazipaşa’da yaşayan her birey için en iyi hizmeti yapacağıma inancım tamdır” dedi. 


“GAZİPAŞA’YI ÇOK İYİ BİLİYORUM”
Bürokrasi tecrübesini siyasetle birleştirip Gazipaşa’ya kalıcı hizmetler kazandırmayı amaçladığını dile getiren AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Rıza Büyükakça, “Vatandaş odaklı bürokrasi tecrübemi siyasetle birleştirip, Gazipaşa’ya çok büyük hizmetler kazandırma hedefim var. Gazipaşa’da, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yıllardır ilçe halkına hizmet verdim. 53 mahalleyi karış karış gezdim. Kim ne durumda, kimin ne eksiği var, kimin neye ihtiyacı var, hangi mahalle, hangi vatandaşım ne gibi hizmet istiyor, tüm bunları çok iyi biliyorum. Bürokrasi tecrübemi siyasetle birleştirip, belediye hizmetlerini halkımızın önüne sermeye hazırım. Belediyenin hizmet ve görevleri dışında; sağlık, spor, tarım, hayvancılık, yenilenebilir enerji, balıkçılık ve turizm alanlarında büyük projelerim var. Projelerimi hayata geçirmek için var gücümle mücadelemi vereceğim” dedi. 


AK PARTİ’NİN İDEAL ADAYI” YORUMLARI YAPILIYOR
Hedefinden ve hayalinden asla vazgeçmeyeceğini ifade eden Büyükakça, “Benim en büyük hayalim, yaptığım hizmetlerle anılmak. Bu hayalimi gerçekleştirmek için önce belediye başkanı seçilmem, ardından da canla başla çalışıp, unutulmayacak hizmetleri Gazipaşa’ya kazandırmam gerekiyor” dedi. Partisinden Gazipaşa Belediye Başkanı adayı gösterilmek için saha ve kulis çalışmalarına devam eden Büyükakça, görev yaptığı kurum gereği Gazipaşa’da tanınan bir isim. Kişiliği ve görev yaptığı kurumda hayata geçirdiği çalışmalarla taraflı-tarafsız birçok kesimin takdirini kazanan Büyükakça için; “AK Parti’nin ideal adayı” yorumları yapılıyor. 


BAŞKAN GİBİ KARŞILANIYOR
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında, Gazipaşa şehir merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmalarını hızlandıran AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Rıza Büyükakça, vatandaşlar tarafından “başkan gibi” karşılanıyor. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükakça, vatandaşların şikayet ve istekleri not alıyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: HİZMETE HAZIRIM MESAJI