HİZMET SÖZÜ VERDİLER

.

SİYASET 27.07.2024 09:39:00 0
HİZMET SÖZÜ VERDİLER

Parti yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla birlikte Başkan Böcek’i ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, “Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyemizle birlikte Antalya’mıza ve Gazipaşa’mıza kalıcı hizmetler kazandırmak için 5 yıl boyunca halkımız için mücadele edeceğiz” dedi. 


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başkan Oğuz’u Antalya ziyaretinde; CHP Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven, CHP ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı yalnız bırakmadı. Başkan Oğuz ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, ziyarette Gazipaşa’ya yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Başkan Oğuz’un ilettiği ilçe halkının taleplerini de değerlendiren Böcek, gelen taleplerin en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi.


“VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK” 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yapılan ziyaret hakkında gazetemize açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i İlçe Yönetimimiz, Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven, Gençlik Kolları Başkanı Umut Uysal ve meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Gazipaşa’mız için yapılacak projelerimiz ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Halkımızın bizlere ilettiği talepleri, Başkan’ımıza sunduk. Gazipaşa’da yapılması gereken ney varsa hepsinin sözünü aldık” dedi. 


“HALKA HİZMET ETMEK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”
Antalya ve Gazipaşa’da kalıcı hizmetler yapma hedefinde olduklarını dile getiren Oğuz, “31 Mart Yerel Seçimleri’nde tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da büyük bir seçim başarısına imza atarak, 16 ilçemizi CHP’nin halkçı belediyeciliği ile buluşturduk. Halkımızın bize gösterdiği teveccühe, güvene ve inanca layık olmak için çalışacağız. Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyemizle birlikte Antalya’mıza ve Gazipaşa’mıza kalıcı hizmetler kazandırmak için 5 yıl boyunca halkımız için mücadele edeceğiz. Şehir merkezinden yaylalarımıza kadar geniş bir alanda halka hizmet etmek için canla başla çalışacağız” diye konuştu.


Ziyarette, parti yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarını da dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kendisine yapılan ziyaretten dolayı, Başkan Oğuz ve beraberindekilere teşekkür etti. Başkan Oğuz ise, “Nazik misafirperverliği için Herkesin Başkanı Muhittin Böcek Başkanımıza teşekkür ederim” diyerek, görevinde başarı diledi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: HİZMET VERDİLER