HER YER İNŞAAT, HER YER BETON

ZİRAAT Mühendisi Hidayet Bilgiç, Gazipaşa Hepimizin Platformu tarafından bugün Antalya kent merkezindeki Attalos Heykeli önünde yapılacak basın açıklamasına herkesi davet etti.

GÜNDEM 8.04.2023 18:24:00 0
HER YER İNŞAAT, HER YER BETON

Gazipaşa Hepimizin Platformu, Gazipaşa kıyılarının yanlış yapılaşma sonucunda ranta kurban gittiğini ileri sürerek, 8 Nisan Cumartesi günü (Bugün) saat 14.00’de Antalya kent merkezinde bulunan Attalos Heykeli önünde basın açıklaması yapacak. Açıklamada, Gazipaşa kıyılarındaki planlamaların, rant odaklarını geliştirmek için yapılmaması gerektiğine dikkat çekilecek. Konuya ilişkin konuşan Ziraat Mühendisi Hidayet Bilgiç, Gazipaşa Hepimizin Platformu tarafından bugün Antalya kent merkezindeki Attalos Heykeli önünde yapılacak basın açıklamasına herkesi davet etti. 

“TARIM ALANLARINA SALDIRMAYA HAZIRLANIYORLAR”

Gazipaşa’da, ranta yeni alanlar açmak için tarım alanlarına saldırmaya hazırlanan birilerinin olduğunu ifade eden Bilgiç, “Bir şehir nasıl yok ediliyor? Maalesef hep birlikte seyrediyoruz. Her yer inşaat, her yer beton, yetersiz ve daracık yollar… Minicik parklar, olmayan otoparklar, alüvyon topraklar üzerine kurulmuş yüksek katlı bloklar… Ranta yeni alanlar açmak için tarım alanlarına saldırmaya hazırlanan birileri… Yok edilen bir ilçenin aynı yanlış planlar ile yok edilmek istenen toprakları… Halktan uzak yapılan planlamalar… Bu planlara karşı dik duran ve mücadele eden arkadaşların düzenlediği basın açıklaması bugün Antalya Attalos Heykeli önünde saat 14.00’te yapılacak. Tüm Gazipaşalıları ve Antalya’da yaşayan Gazipaşalılarla çevre bilinci olan herkesi basın açıklamasına davet ediyoruz” dedi.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27