HER ŞEY ELA İÇİN

ATESEM Gazipaşa kursiyerleri SMA hastası Ela bebek için Gazipaşa Fuar Alanı’nda stant açtı. Kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler, Ela bebek için satıldı.

GÜNDEM 6.08.2022 15:04:00 0
HER ŞEY ELA İÇİN

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Gazipaşa’da açılan Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATESEM) kursiyerleri, Alanyalı Nuray ve Hayrullah Ünal çiftinin çocukları SMA Tip 1 hastası Ela bebek için stant açtı.  Dün saat 10.00 ila 18.00 arasında Gazipaşa Fuar Alanı’nda açılan stantta ATASEM kursiyerlerinin el emeğe göz nuru ürünleri satıldı. El örmesi ürünlerin yanında takı ve tasarım ürünlerinin satıldığı standı ziyaret eden vatandaşlar, Ela’ya umut olmak için stanttan alışveriş yaptı. Satıştan elde edilen gelir ise Ela bebeğin tedavisi için başlatılan kampanyasına bağışlanacak.

BAŞKAN DEMİR STANDI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, CHP İlçe yönetiminde bulunan bazı isimlerle birlikte ATESEM kursiyerlerinin Ela bebek için açtığı standı ziyaret etti. Kursiyerlere ve ATESEM çalışanlarına duyarlılıkları için teşekkür eden Başkan Demir, stanttan Ela bebek için alış veriş yapıp Ela’nın kampanyasına destek verdi. Başkan Demir’le birlikte standı ziyaret eden CHP’li yöneticilerde Ela’ya destek oldu.


Anahtar Kelimeler: