HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

.

GÜNDEM 5.04.2024 09:07:00 0
HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Gazipaşa’ya CHP’den yeniden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ali Yılmaz, seçimi kazanmasının ardından ilçedeki yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni dönemde Gazipaşa’da her şeyin daha güzel olacağı mesajını verdi. 


31 MART Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde aldığı yüzde 50.36’lık oy oranıyla en yakın rakibine 4 bin 705 fark atarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yeniden Gazipaşa Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Yılmaz, Yüksek Seçim Kurulundan mazbatasını teslim almasının ardından makamında ziyaretleri kabule başladı. Başkan Yılmaz, dün ilçedeki yerel ve ulusal medya temsilcilerini makamına davet ederek, seçim sürecinde özverili çalışmalarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.


“HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK”
Toplantıda, 5 yıl boyunca ilçede yaptığı çalışmaları eksi ve artılarıyla değerlendiren Yılmaz, bundan sonraki süreçte yapılması gereken planlamalarından da bahsetti. Başkanlığı dönemi boyunca bazı mahallelerde 18. Madde Uygulamasının yapılmamasından dolayı yetki alanının kısıtlandığına dikkat çeken Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yeni dönemde 18. Madde Uygulamasıyla ilgili hiçbir mahallenin sorun yaşamayacağını, hizmet anlamında da her şeyin bir önceki dönemden daha güzel olacağını dile getirdi.
 

“YENİ MAHALLE’YE HAYIRLI OLSUN” 
Başkan Yılmaz, Gazipaşa’nın Yeni Mahallesi’nde de 18. Madde Uygulamasıyla ilgili sorunun kalmadığını belirterek “Yeni Mahalle imar uygulama çalışmasını düzenleme ortaklık payı hesabı yönünde açılan dava konusu belediyemiz lehine sonuçlanmış olup düzenleme ortaklık payı hesabının doğruluğu kabul edilmiştir. Artık Yeni Mahallede imar durum belgesi, inşaat ruhsatı, yapı kullanma izin belgesi, tevhid ve ifraz yapılabilecek. Vatandaşlarımız inşaat yapabilecek, iskan ve inşaat ruhsatlarını alabilecek. Yeni yollar açıp vatandaşlarımızın ulaşımını daha da rahatlatacağız ve projelerimizi yapabileceğiz. Yeni Mahalle 18 uygulamamızda herhangi bir sorun kalmamıştır. Yeni Mahallemize ve Gazipaşa’mıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR 
Kendilerine güvenen seçmenlerin güvenini boşa çıkarmayacağı ifade eden Yılmaz, seçim sürecinde birlikte çalıştığı ekibine ve partisinin Genel Başkanına teşekkür etti. Yılmaz açıklamasında “Hep birlikte çalıştık ve hep birlikte başardık. Bu süreçte her zaman yanımızda olan; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, İl Başkanımız Nail Kamacı’ya, İlçe Başkanımız Fahri Oğuz’a, Seçim Komitemize, belediye meclis üyelerimize, seçim kampanyamızda gecesini gündüzüne katıp sahada görev yapan Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, aileme, yol arkadaşlarıma, basın temsilcilerimize, kolluk kuvvetlerimize, ilçe seçim kurulumuza ve Gazipaşa’mın güzel insanlarına destekleri için teşekkür ediyorum. Gazipaşa’mızda birlikte başarmaya devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Yılmaz, açıklamalarının ardından ise basın mensuplarının soruları yanıtladı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: GÜZEL OLACAK