Tarih: 05.10.2022 14:20

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Facebook Twitter Linked-in

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Valiliği himayesinde yürütülen Antalya’da Hedeflen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) ve Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) projeleri kapsamında ilçe kaymakamları, ilçe milli eğitim müdürleri, gençlik ve spor ilçe müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen, değerlendirme toplantısına katıldı. AHENK ve ASİST projelerinin Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar tüm ilçelerde en iyi şekilde uygulandığını dile getiren Vali Yazıcı, “Çağın becerileri ve insani değerlerle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve nitelikli bireyler yetiştirmeyi hedeflediğimiz AHENK ve okullarımızda sporu yaygınlaştırmak amacıyla başlattığımız ASİST projelerimizle çocuklarımızın eğitim hayatına dokunmaya devam edeceğiz. Her şey çocuklarımız için” dedi.

Hayata geçirilen AHENK ve ASİST projeleri kapsamında ilçe kaymakamları, ilçe milli eğitim müdürleri, gençlik ve spor ilçe müdürlerinden bilgi alan Vali Yazıcı, öğrencilerin AHENK ve ASİST projelerinden en iyi şekilde faydalanmaları için kaymakamlara ve müdürlere projeyi yakında takip edin talimatı verdi.

Öte yandan Antalya’da yapılan toplantıya; Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Gazipaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ve diğer ilçelerde görevli, kaymakamlar, ilçe milli eğitim müdürleri, gençlik ve spor ilçe müdürleri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —