HER ŞEY ARYA İÇİN

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Arya bebeğin tedavisi için bağış kampanyasına katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan zarfların okullara ve velilere ulaştırılması amacıyla düzenlenen koordinasyon toplantısına başkanlık yaptı.

GÜNCEL 2.01.2023 10:13:00 0
HER ŞEY ARYA İÇİN

GAZİPAŞA’DA, Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 11 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası devam ediyor. Arya bebeğin tedavisi için başlatılan bağış kampanyasına katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan zarfların okullara ve velilere ulaştırılması amacıyla koordinasyon toplantısı düzenlendi. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun başkanlığında Gazipaşa Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhsin Bozdağ ve Bilal Dal ile okul müdürleri katıldı. Toplantıda, Arya bebeğin tedavisi için başlatılan bağış kampanyasına katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan zarflar, öğrenci ve velilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi. Ayrıca toplantıda, Arya bebeğin durumunu değerlendirilerek, devam eden yardım toplama kampanyaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Toplantıda konuşma yapan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, “Şimdi hepinizin bildiği gibi SMA diye bir rahatsızlık var. Bunun ne anlama geldiğini çocukları bu hastalığa yakalanmış ailelerimizden daha iyi kimse bilemez. Hiç kimse onlar kadar bunu bütün hücrelerinde yaşayamaz. Neler çektiklerini, neler hissettiklerini, nasıl bir mücadele verdiklerini o arkadaşlarımız biliyor. Bununla ilgili ilçemizde aktif olarak devam eden izinli bir yardım toplama kampanyamız var. Arya bebeğimizin tedavisi için devletimiz, kurumlarımız ve şahsım olarak söylüyorum elimden geleni yapacağım, inanıyorum ki çok hızlı bir şekilde gerekirse ilçemiz ve ilimizde kalmayıp ülke genelinde kampanyayı devam ettirebilmek için elimizden geleni yapacağımıza, Arya bebeğimizin ailesi ve vatandaşlara sizin huzurunuzda söz veriyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: