Tarih: 05.09.2024 11:49

HEM YENİ DÖNEM KURSLARI BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü İlyas Yılmaz, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kurs kayıtlarının devam ettiğini belirterek 9 Eylül Pazartesi itibariyle derslerin başlayacağını dile getirdi.

 

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nde 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kurs başvuruları başladı. Eğitim ve kültürel faaliyetlerden sanatsal ve sosyal birçok alanda kursiyerlerin gelişimine katkı sunan HEM kurslarına başvurular artık e-devlet şifresi ile e- yaygın sistemi üzerinden yapılacak. 

DERSLER 9 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

 

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü İlyas Yılmaz, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kurs başvuruları için acele edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Kursiyerlerimiz 9 Eylül’den önce başvuruları tamamlamış olurlarsa yeterli sayıya ulaşıldığında 9 Eylül Pazartesi de çeşitli kursların dersleri başlayacak.” ifadelerini kullandı.

 

“MEB ONAYLI SERTİFİKA VERİLECEK”

Kurs başvurularının artık e-devlet şifresi ile e- yaygın sistemi üzerinden yapılacağını dile getiren Müdür Yılmaz, bilgisayar işletmenliği, İngilizce, resim, yetişkinlere yönelik okuma-yazma, keman, mandolin, el nakışı, keçe aksesuarları yapımı, ahşap boyama, folklorik kitre bebek yapımı, abajur yapımı, boncuk dokuma, ipek kozası el ürünleri yapımı, boncuk çiçek yapımı, sepet örücülüğü, şiş örücülüğü, iğne oyası, dokuma, amigurumi, ev tekstili yapımı, makrame ve kırkyama birçok dalda eğitim verileceğini kaydetti. 

Yılmaz, kurum tarafından verilen ve eklenecek olan tüm kursların Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı olduğunu da sözlerine ekledi. >Vildan RENDE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —