HEDEF TÜRKİYE FİNALLERİ

HEDEF TÜRKİYE FİNALLERİ

2023-2024 Futbol Sezonu Doğu Grubunda U-15 kategorisinde mücadele eden ilçedeki temsilcimiz 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, play-off çeyrek final müsabakalarında Çisem Spor’u 4-3 yenerek üçlü final grubuna kalmayı başardı.

2023-2024 Futbol Sezonu Doğu Grubu U-15 kategorisinde mücadele ederek üst üste 2 yıl namağlup şampiyon olan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, ilçemizi gururlandırmaya devam ediyor.  Ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı unvanlarını kazanan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, Antalya’da oynanan play-off’da 1-1 biten müsabakada rakibini penaltı atışlarıyla yenerek çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı. Dün yapılan çeyrek final mücadelesinde Çisem Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşan takım, normal süresi 1-1 berabere biten maçın sonunda yapılan penaltı atışları sonucu rakibini 4-3 yenerek üçlü final grubuna kalmayı başardı.


“TAKIMIMIZ BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI”
Takıma başarılar dileyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş “Çisem Spor Kulübü Antalya Spor’un altyapısından toplam 7 transfer yapıp Muratpaşa ve Kepez takımlarından yine transferleri olan, geçen yıl bu yaş grubunda Antalya’da namağlup bir şekilde Türkiye finallerine giden bir takım. Bu yıl da yine büyük hedeflerle Play-off turuna başlayan Çisem Spor’u eleyen temsilcimiz 1922 Gazipaşa Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. Takımımızın tamamı Gazipaşalı sporculardan oluşmaktadır. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutlar, takımımızın pazar günü Antalya Kepez Spor ve salı günü oynayacağı Antalya Yol Spor müsabakalarında başarılar dilerim.
 

“TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILMAYI UMUT EDİYORUZ”
Takımımızın üçlü final grubunda ilk iki takım arasına kalması halinde Gazipaşa’ da bir ilki gerçekleştirerek takım sporlarında Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanacak. Play-off yolculuğu boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen Gazipaşa Belediye Spor Kulübü Başkanı Alaaddin Kocabaş’a, 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Başkanı İsa Şahiner’e, yöneticimiz Mehmet Alkan’a, forma sponsorumuz Özel 7 Bilim Koleji Kurucu Müdürü Salman Tuşgül’e ulaşımda bizlere desteğini esirgemeyen Gazipaşa Belediyesi ve Keykubat Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Taşdemir’e teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: HEDEF TÜRKİYE FİNALLERİ