HEDEF EĞİTİMDE FARK YARATMAK

Kaymakam Orhan Altun, “Eğitimdeki başarı sadece dersle ölçülmez, muhtelif sorunları olan öğrencilerimizi kazanıp eğitimde fark yaratmalıyız. Bu da eğitimcilerimizin, tüm öğrencileriyle bire bir iletişimiyle mümkün olacaktır” dedi.

EĞİTİM 17.09.2022 14:47:00 0
HEDEF EĞİTİMDE FARK YARATMAK

Gazipaşa’da, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kaymakam Orhan Altun başkanlığında Müdürler Toplantısı yapıldı. Dün Gazipaşa Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Altun’la birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhsin Bozdağ ve Bilal Dal ile okul müdürleri ve okul yöneticileri katıldı. Yeni dönemde yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda, okul yöneticilerine talimat veren Kaymakam Altun, eğitimcilerin öğrencilerle bire bir ilgilenip, sorunlarını çözmede yardımcı olmalarını istedi.

“EĞİTİMDE FARK OLUŞTURMALIYIZ”

Eğitimdeki başarının sadece derslere odaklı olarak ölçümlenmemesi gerektiğine işaret eden Kaymakam Altun, “Eğitim sürecindeki her şeyi bilgi sahibi yapmak, öğretmek ile açıklayıp çözemeyiz. Bazı öğrencilerimizin ailevi, maddi, psikolojik, öğrenme güçlüğü gibi problemleri olabilir. Bu tür ayrıntıları tespit edip muhtelif sorunları olan öğrencilerimizi de kazanırsak inanın çok değerli mesafeler almış oluruz. Fark oluştururuz. Bu da eğitimcilerimizin tüm öğrencileriyle bire bir iletişim içerisinde onları yakından tanıması ile mümkün olacaktır” dedi.

Kaymakam Altun, “Tüm bu söylediklerimizi söylem boyutundan uygulama aşamasına geçirmek zorundayız. Eğitim öğretim hizmetleri konusunda okul müdürlerimiz ne kadar heyecanlı, enerjik, gayretli olursa öğretmenlerimiz de öyle olacaktır” diye konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27