HAZIRIZ, KARARLIYIZ!

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ardından Cumhur İttifakı adayı Mustafa Aksoy’la görüşen Çetin, Aksoy’un adaylığını tebrik etti.

SİYASET 25.01.2024 09:44:00 0
HAZIRIZ, KARARLIYIZ!

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, dün akşam Gazipaşa’ya biz dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Çetin, ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Burada İlçe Başkanı Numan Terzi ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Çetin, “Belki de büyükşehir anlamında hasret kalmış olduğunuz o güzelliğe, o hizmetlere inşallah 31 Mart itibarıyla bir kez daha yeniden 'bismillah' diyerek, başlayacağız. Sizlerin de gayretli bir çalışmayla bu seçimi sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Bu anlamda genel merkez olarak elimizden gelen katkıyı sağlayacağız" ifadelerini kullandı.


“HEDEFİMİZ ZAFERE ULAŞMAK”
İl Başkanı Çetin, MHP İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından ise Cumhur İttifakı adayı Mustafa Aksoy’la görüştü. Aksoy’un adaylığını tebrik eden Çetin “Cumhur İttifakı olarak hedefimiz Büyükşehir ve 19 ilçemizde zafere ulaşmak" dedi. 


“GAZİPAŞA’MIZI ÇOK DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ”
Cumhur İttifakı adayı MHP’li Mustafa Aksoy ise AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’e nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin takdiri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle verilen bu görevi taçlandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Türkiye’nin ikinci yüzyılında Gazipaşa’yı hak ettiği yere taşımak adına hep birlikte önemli adımlar attık. Hem vatandaşlarımızın hem de siz değerli dava arkadaşlarımın desteğini arkamda hissederek bu göreve talip oldum. Allah bizleri utandırmasın. Hep beraber önce 31 Mart seçimlerini kazanacağımıza, sonra da Gazipaşa’mızı çok daha güzel yarınlara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Hazırız, kararlıyız ” ifadelerini kullandı.> Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: HAZIRIZ KARARLIYIZ!