HAYIRSEVERLERDEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

ANTALYA Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi Gazipaşa’da tüm okullarda uygulanmaya devam ediyor.

EĞİTİM 29.03.2023 16:08:00 0
HAYIRSEVERLERDEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

AHENK Projesi ve Kütüphane Haftası dolayısıyla Gazipaşa’daki okullara hayırseverlerin desteği ile 5 bin kitap bağışında bulunuldu. Okullarda düzenlenen programlarda öğrencilerle bir araya gelen Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, AHENK Projesi ile eğitimde başarının kalıcı hale getirilmesi, çocukların ve gençlerin çağın şartlarına uygun milli, manevi, evrensel değerle, topluma yararlı birey olarak yetiştirilmesinin amaçlandığını dile getirdi. Kütüphane Haftası dolayısıyla Gazipaşa’daki ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere ulaştırılmak üzere 5 bin kitap bağışı yapıldığını belirten Altun, kitap bağışına destek veren hayırseverlere teşekkür etti. 

DESTEK VEREN HERKESE ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

Gazipaşa’da okul ve öğrencilerin eksiklerinin bir bir tamamlandığına vurgu yapan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, “AHENK Projesi Kapsamında, okullarımızdaki öğrencilere dağıtılmak üzere, hayırsever iş insanlarımızın destekleri ile ilçemizde ki ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerimize ulaştırılmak üzere alınan, yaklaşık 5 bin adet kitabımızın dağıtımına başladık. Okul ve öğrencilerimizin eksiklerini tamamlamak, onları kitap okumaya teşvik etmek ve yol göstermek için bizlere desteklerini esirgemeyen iş insanlarımıza ve Gazipaşalı hemşerilerimize, öğrencilerimiz adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.