HAYDİ KERMESE

Gazipaşa'da SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin tedavi ücretine destek olmak amacıyla düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet Meydanı’nda dün açılan ve bugün de devam edecek kermese tüm halkımız davetli.

14.10.2022 14:46:00 0
HAYDİ KERMESE

GAZİPAŞA’DA yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 8 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası büyüyerek devam ediyor. Ölümcül kas hastalığına yakalanan Arya bebek için başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ederken, dün Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda açılan ve iki gün sürecek kermes halkımız tarafından yoğun ilgi gördü. Arya’yı hayatta tutmak için elini taşın altına koyan gönüllüler, titizlikle hazırladıkları el emeği ürünlerini Arya bebek için kermeste satışa çıkardı. Kermesi ziyaret eden 7’den 70’e çok sayıda kişi Arya’ya destek olmak için kermesten alışveriş yaptı.

HERKES KERMESE DAVETLİ

Cumhuriyet Meydanı’nda dün açılan ve bugün de devam edecek kermese tüm halkımızı davet eden Arya bebeğin babası Ali Hamza Öztürk, “8 aylık kızımız SMA Tip hastası. Bu hastalığın tedavisi maalesef ülkemizde yok. Bizler de kızımı hayatta tutmak için bir bağış kampanyası başlattık. Kızımın yurt dışında tedavi olabilmesi için 1 milyon 820 bin dolara ihtiyacımız var. Kızımızın 1 yıl gibi bir zamanı var. Arya’nın 13 kiloyu geçmemesi gerekiyor. Burada, bizler ve elini taşın altına koyan gönüllülerle bir kermes düzenledik. Halkımızın ilgili biz çok mutlu etti ve duygulandırdı. Kermesimiz yarın (Bugün-Cuma günü) devam edecek. Tüm halkımızı Cumhuriyet Meydanı’ndaki kermesimize davet ediyorum” dedi.

Gazipaşa’da görev yapan kamu-kurum amirleri ve müdürleriyle birlikte Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, ilçemizdeki okulların yöneticileri, öğrenciler, esnaflar, Arya’ya destek veren gönüllüler ve Arya’nın gönüllü ailesi olan Melek ve Sami Cılız çifti ve kermese katılan 7’den 70’e herkes düzenlenen kermeste ellerinden geleni yaptı.

ARYA BEBEĞİMİZE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Kermesi ziyaret edip destek olan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “SMA Tip-1 hastası Arya bebek adına Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kermese katıldık. Hemşehrilerimizin yoğun ilgisi bizleri oldukça mutlu etti. Kermes yarın da (bugün) açık olacak. Arya bebeğimize desteklerinizi bekliyoruz” diyerek ilçe halkını bugün de devam edecek kermese davet etti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27