HAYDİ GAZİPAŞA YÜZDE 56 OLDUK!

.

GÜNDEM 23.04.2024 01:33:00 0
HAYDİ GAZİPAŞA YÜZDE 56 OLDUK!

Gazipaşa’da yaşayan (SMA) Tip -1 hastası 25 aylık Arya Öztürk’ün tedavisi için gerekli valilik onaylı kampanyada yüzde 56’ya ulaşıldı. Şu ana kadar toplam 1 milyon 29 bin 300 dolar bağış yapılan kampanyada, 801 bin dolara daha ihtiyaç var. 

KASLARDA küçülmeye yol açan bir grup genetik hastalık olarak da bilinen Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 ölümcül kas hastası Arya bebek için başlatılan bağış kampanyaları devam ediyor. Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 25 aylık bebekleri SMA Tip-1 hastası Arya Öztürk adına Ramazan ayında zekat ve fitre bağışı için kampanya başlatılmıştı. Ramazan ayında toplanan zekat ve fitreler sayesinde Arya bebeğin kampanyası yüzde 54’ü geçmişti. Sonrasında toplanan bağışlarla ise kampanyada yüzde 56’ya ulaşıldı.

SON 115 GÜN!

Duyarlı vatandaşların yardımıyla Arya bebeğin kurtarılabileceğini ve tedavi için son 115 gün zamanı kaldığını vurgulayan baba Hamza Öztürk, Arya’nın yurt dışındaki gen tedavisinde kullanılmak üzere valilik onaylı hesaba şu ana kadar toplam 1 milyon 29 bin 300 dolar bağış yapıldığını ve 801 bin dolara daha ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

“UMUDUMUZ ÇOK, VAKTİMİZ YOK”

Gazipaşa halkının desteği ile kampanyada yüzde 56’ya ulaşıldığını ifade eden Öztürk,  “Kampanyamıza 130 bin kişi 200 TL bağış yaparsa ya da 52 bin kişi 500 TL bağışta bulunursa miktar tamamlanmış olacak inşallah. Kampanyamızın yüzde 57’ye ulaşması için ise 2 bin kişinin 200 TL, ya da 800 kişinin 500 TL bağış yapması yeterli olacak. Geçen her gün lehimize bir an önce kampanyamızın tamamlanmasını istiyoruz. Yapılan her bağış umudumuzu daha da güçlendiriyor ve Arya ilacına bir adım daha yaklaşıyor. Zaman çok daraldı. Umudumuz çok, vaktimiz yok. Yolun sonu Dubai olsun, Arya sağlığına kavuşsun diye son sürat mücadeleye devam ediyoruz. Sizlerin desteğine hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız var. Haydi! Güç birliği ile yüzdeliğimizi artırma zamanı… Sizler olmadan Arya bu yarışı kazanamaz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: HAYDİ GAZİPAŞA YÜZDE OLDUK!