HAYDİ GAZİPAŞA! ARYA’YA UMUT OL

SMA Tip 1 hastası Arya bebek için bugün fuar alanında kurulan cuma pazarında stant açılacak. Stantta satılacak ürünlerden elde edilecek gelir, Arya’nın kampanyasına bağışlanacak.

GÜNDEM 10.11.2023 15:11:00 0
HAYDİ GAZİPAŞA!  ARYA’YA UMUT OL

GAZİPAŞA’DA yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün SMA Tip 1 hastası 20 aylık kızları Arya Öztürk’ün tedavisi için yardım kampanyaları sürüyor. Gazipaşa’da her cuma günü fuar alanında açılan sebze ve meyve pazarında Arya Öztürk’ün kampanyasına katkı sağlamak amacıyla stant kurulacak. Stantta satışı yapılan ürünlerden elde edilecek gelir, Arya’nın bağış kampanyasına aktarılacak. Arya’nın durumunun gün geçtikte kötüye gittiğini ve oksijen makinesine bağlı olarak yaşamını sürdürdüğünü söyleyen baba Hamza Öztürk, kurulacak olan stant için destek beklediklerini belirtti.

 

“KASLARININ BÜYÜK BİR KISMI İŞLEVİNİ YİTİRİYOR”

Arya’nın son durumu hakkında bilgi veren ve stant için destek çağrısında bulunan baba Öztürk; “Kızımız Arya günden güne kötüleşiyor. Hastanede geçirdiği yoğun bakım ve tedavi süreci Arya’dan çok şey götürdü. Artık kaslarının büyük bir kısmı işlevini yitiriyor. Önceden yutkunabiliyorken şimdi sadece sıvı ile burundan besliyoruz. Kafasını destek olmadan sabit tutamıyor. Yanında makinelerle nefes alıyor. Artık evladımızı bu halde görmekten yorulduk ve zor durumdayız. Bizi görmezden gelmeyin. Az çok demeden desteklerinizi bekliyoruz. Standımıza da ürünleriyle destek olmak isteyenleri bekliyoruz. Arya’yı yalnız bırakmayın. Kampanyamız süresince devam edecek olan çalışmalarımıza katkı sağlamanızı bekliyoruz ve herkesi Arya için kurulan standa bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: HAYDİ GAZİPAŞA!