Tarih: 14.11.2022 10:02

'HAYALİ DEĞİL HAYATİ PROJE'

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Neşe Bilgili Bakar, CHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen Aile Destekleri Sigortası’nı Gazipaşalı kadınlara anlatıyor. 2023 seçimlerine aylar kala saha çalışmalarına yoğunluk veren CHP’li kadınlar, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde CHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen Aile Destekleri Sigortası’nı anlatıyor. Destek projesi hakkında bilgi vermek için cuma pazarını tercih eden Bakar ve kadın kolları yöneticileri, Aile Destekleri Sigortası’nın detayları hakkında kadınları bilgilendirerek, broşür dağıttı.

 

 “ANLATA ANLATA KAZANACAĞIZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” şiarıyla hareket ettiklerini belirten CHP Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Neşe Bilgili Bakar, “Aile Destekleri Sigortası projesi; hayali değil, hayati bir projedir. Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları olarak, bu kapsamda Gazipaşa’da "Aile Destekleri Sigortası" tanıtım broşürlerini dağıtmaya devam ediyoruz. CHP’nin güçlü sosyal devlet projesinin merkezinde “Aile Destekleri Sigortası” bulunuyor. Bu projemizi vatandaşlarımıza anlata anlata seçimi kazanacağız,Bu proje; hayali değil, hayati bir projedir. "dedi.

“AMACIMIZ YURTTAŞLARIMIZI ÖTEKİLEŞTİRİLMİŞLİKTEN KURTARMAKTIR”

Aile Destekleri Sigortası’nın temel hedefi hakkında da bilgi veren Bakar, “Amacımız; ülkemizde çağdaş bir sosyal güvenlik sistemi ve sosyal koruma ağı geliştirmektir. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, tüm yurttaşlarımızı her türlü ötekileştirilmişlikten kurtarmaktır” dedi.

“YOKSULLUĞU BİTİREN OLACAĞIZ”

Aile Destekleri Sigortası ile vatandaşların kimseye muhtaç olmayacağını belirten Bakar, “Bizler; 'yoksulluğu yöneten değil, yoksulluğu bitiren olacağız' diyerek yola çıktık. Aile Destekleri Sigortası ile yurttaşlarımızın kimseye muhtaç olmayacak. Yurttaşlarımızın, bağımsız, özgür ve eşit bireyler olarak yaşamalarını sağlayacağız. CHP iktidarında, bireyler, aileler ve kadınların aile içindeki konumları güçlenecek. Aile Destekleri Sigortası, Türkiye’de güçlü sosyal devletin temelini oluşturacak” diye konuştu.

“SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

“Aile Destekleri Sigortası kadını güçlendirir” diyen CHP Kadın Kolları Bakar, “Böylece kadınlar çocuğunun ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilir ve kimseye muhtaç olmaz. Eğer bugün Aile Destekleri Sigortası uygulanıyor olsaydı aileler mağdur olmayacaktı. İktidara geldiğimizde uygulayacağımız Aile Destekleri Sigortası’nı anlatmak  için, kadın kolları olarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Yine söylüyorum; yoksulluğu yöneten değil, yoksulluğu bitiren olacağız” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —