HAVALİMANINDA GÜVENLİK TOPLANTISI

Gazipaşa’da, 'Havalimanı Güvenlik Komisyon ve Asayiş Toplantısı', Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 7.10.2022 14:20:00 0
HAVALİMANINDA GÜVENLİK TOPLANTISI

Gazipaşa Havalimanı’nda güvenlik ve asayiş konularının ele alındığı 'Havalimanı Güvenlik Komisyon ve Asayiş Toplantısı' gerçekleştirildi. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun başkanlığında yapılan toplantıya, Havalimanı Güvenlik Komisyon üyeleri ve güvenlik güçlerinin yöneticileri katıldı. Havalimanının güvenlik ve asayişi hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Altun, toplantıya katılanlarla istişarelerde bulundu.

“ÖNCELİK TOPLUMUN HUZUR VE GÜVENLİĞİ”

Toplantıda, ilçemizde vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürebilmeleri adına alınması gereken güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Yaya öncelikli trafik uygulaması, emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu kullanımının önlenmesi amaçlı konuların yanı sıra trafik güvenliği hususlarının da masaya yatırıldığı toplantıda, vatandaşları bilinçlendirme ve bilgilendirme için yapılan çalışmaların yanında; meydana gelen kaza türlerinin analizi ve önlenmesine ilişkin planların güncellenmesi de ele alındı.

“CAYDIRICI UYGULAMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Düzenlenen toplantı hakkında konuşan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun; “Trafik birimlerimizce ilçemizde trafik yoğunluğu olan tüm alanlarda rutin kontrol ve denetimler yapılsa da, maalesef trafik kazaları ile karşılaşmaktayız. İlçemizde 2022 yılında meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı kazaların büyük bir kısmı motosiklet sürücüleri tarafından yapılmıştır. Bu sebeple ilçemizde motosiklet ve kask kullanımına yönelik caydırıcı uygulamalarımız devam edecektir” dedi.

Öte yandan toplantıda; kasksız motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetimlerin artacağına dikkat çekildi.


Anahtar Kelimeler: HAVALİMANINDA GÜVENLİK TOPLANTISI