HAVALİMANI YETERSİZ!

Gazipaşa Havalimanı’nı otogara benzeten CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “Havalimanına giderken otogara gidiyormuş gibi hissediyoruz. Havalimanının markası yok, birçok bakımdan yetersiz” dedi.

GÜNDEM 14.06.2024 09:39:00 0
HAVALİMANI YETERSİZ!

31 MAYIS’TA İYİ Parti’den istifa eden ve geçtiğimiz hafta salı günü Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı’nda CHP saflarına katılan Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Gazipaşa’yı ziyaret etti. Programına CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek başlayan Milletvekili Kaya’yı, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven, parti yöneticileri ve partililer karşıladı. Burada parti yöneticileri ile tanışan CHP Milletvekili Kaya, vatandaşların taleplerini dinleyip not aldı. 


“GAZİPAŞA’YA TİCARET ODASI GEREKLİ”
Parti binasında partililere hitap eden CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, ilçenin eksikleri ve sorunları hakkında konuştu. Gazipaşa’da ticaret odası eksikliği olduğunu belirten Kaya, “Gazipaşa’nın sorunlarını yakinen biliyorum ve takibini yapıyorum. Sorunları mecliste gündeme getirmeye devam edeceğiz. Mecliste ilk dile getirdiğim Gazipaşa’da bir ticaret odası olması gerektiğiydi. Bir işlem için vatandaşlarımız 3 saat yol çekerek Antalya’ya gitmek zorunda kalıyor. Bu duruma gerçekten bir son verilmesi gerekiyor. Gazipaşa’nın kesinlikle kendisine ait bir ticaret odasının olması gereklidir” dedi. 


HAVALİMANINI OTOGARA BENZETTİ
Gazipaşa Havalimanı hakkında konuşan Vekil Kaya, “Gazipaşa Havalimanı’na giderken resmen bir otogara gidiyormuş gibi hissediyoruz. Havalimanı markası yok, ağaçların arasında, çalılıkların arasında. Birçok bakımdan yetersiz. Özellikle de hizmet açısından. Havalimanının büyütülmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. 


“YAYLALARLA İLGİLİ ŞİKAYETLER ALIYORUZ”
Gazipaşa’nın yaylalarında ciddi eksiklerin olduğunu ifade eden CHP Antalya Milletvekili Kaya, “Yaylalarda elektrik yok, bu konuyla ilgili oldukça çok şikâyet alıyoruz. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız, hayvanlarından sağladıkları ürünleri değerlendiremiyor, elektrik yok dolap çalıştıramıyorlar ve ellerinde sadece bir canlı hayvan kalıyor. Bunun da takipçisi olarak, dile getireceğim” değerlendirmesinde bulundu. 


ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Parti binasındaki programının ardından halkın içine çıkan CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Gazipaşa’da esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu. Çarşı merkezinde esnafları ziyaret eden Vekil Kaya, esnafların ve vatandaşların taleplerini dinleyip, not aldı. Kaya’ya ziyaretlerde CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve parti yöneticileri eşlik etti. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: HAVALİMANI YETERSİZ!