HATAY KAMPINDA 3 GAZİPAŞALI

HATAYSPOR teknik ekibinin beğenisi kazanan Gazipaşalı Hüseyin Efe Alkan, Görkem Ekiz ve Barış Ege Yaman’ın Hatayspor’daki kamp serüvenleri devam ediyor.

SPOR 13.08.2024 10:14:00 0
HATAY KAMPINDA 3 GAZİPAŞALI

Trendyol Süper Lig 2024-2025 futbol sezonuna cuma günü Galatasaray’la oynadığı maçla başlayan Hatayspor, yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.  Bir yandan lig maçlarına odaklanan Akdeniz temsilcisi, diğer yandan geleceğin yıldızlarını kulüp çatısı altında toplamak için futbolcu seçmeleri gerçekleştiriyor. Hatayspor’un seçmelerine Gazipaşa’dan katılan 3 sporcu, seçmeleri başarıyla tamamlayıp Hatayspor’un kampında yer aldı. 


GAZİPAŞALI FUTBOLCULAR HATAYSPOR KAMPINDA
2023-2024 Futbol Sezonu Doğu Grubu U-15 kategorisinde mücadele eden ve üst üste 2 yıl namağlup şampiyon olan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, geleceğin yıldız adaylarını çıkarıyor. Kendi liginde aldığı başarılı sonuçlarla profesyonel lig takımların dikkatini çeken 1922 Gazipaşaspor Kulübü’nden Gazipaşalı 3 futbolcu, Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor’un seçmelerine katılmıştı. Seçmelerde gösterdikleri performansla Hatayspor teknik ekibinin beğenisi kazanan Gazipaşalı Hüseyin Efe Alkan, Görkem Ekiz ve Barış Ege Yaman’ın Hatayspor’da kamp serüveni devam ediyor. 


“OYUNCULARIMIZA BU SÜREÇTE BAŞARILAR DİLİYORUZ”
Hatayspor kampına katılan sporculara başarı dileyen 1922 Gazipaşaspor Antrenörü Fatih Yılmaz, sporcuların Gazipaşa’yı en iyi şekilde temsil edeceğini dile getirdi. 1922 Gazipaşaspor Kulübü’nün Gazipaşa ismini duyurmaya devam edeceğini ifade eden Yılmaz, “Süper lig ekibi Hatayspor'un seçmelerini başarıyla geçen ve kulüp tarafından kampa davet edilen, iki sene üst üste namağlup şampiyon U-15 takımımız oyuncularından Hüseyin Efe Alkan, Barış Ege Yaman ve Görkem Ekiz Hatay'a giderek kulübün sezon öncesi hazırlık kampına katıldılar. Oyuncularımıza bu süreçte başarılar diliyoruz. İlçemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine gönülden inanıyorum. 1922 Gazipaşaspor Kulübü olarak ilçemizin adını her zaman zirvede başarıyla duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: HATAY KAMPINDA GAZİPAŞALI