HATALI PARKLARA AF YOK!

GAZİPAŞA’DA denetimlerine ara vermeden devam eden trafik ekipleri, çift sıra park ve uygunsuz park yapan araç sürücülerine gerekli cezaları yazarak, uyarılarda bulunuyor.

ASAYİŞ 5.08.2024 10:18:00 0
HATALI PARKLARA AF YOK!

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde trafiğin akışının düzeni ve yayaların alanlarını işgal eden araçlara yönelik denetimlerine ağırlık verdi. Kaldırımların, yaya geçitlerinin ve engelli park alanlarının araçlarla işgalini ihbarda bulunan vatandaşların şikâyetleri üzerinden hatalı park yapan araç sürücülerini uyaran trafik ekipleri, hatalı park ve çift sıra park yapan araç sürücülerine de gerekli idari para cezası uygulamaya devam ediyor. Yazılan cezalara rağmen hatalı park yapan sürücüleri uyaran ekipler, uymaları gereken kuralları hatırlatıyor. 


DENETİMLER DEVAM EDECEK
Trafik ekipleri tarafından; ilçe merkezinde trafiğin ve vatandaşların yoğun olduğu alanlarda özellikle Mehmet Oğuz Bulvarı Bankalar Caddesi başta olmak üzere çapraz park edilmiş, kaldırım ve yaya geçidini işgal eden, çift sıra park yapan sürücülere gerekli cezalar yazılıyor. Amaçlarının ceza yazmak değil, trafik akışını ve can güvenliğini korumak olduğunun altını çizen polisler, denetimlere ara vermeden devam edeceklerini kaydettiler. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: HATALI PARKLARA !