Tarih: 18.03.2024 09:16

HASDERE'YE GÜÇLÜ ADAY

Facebook Twitter Linked-in

HASDERE Mahallesi Muhtar Adayı Adem Gürcan, mahallesinde ikamet eden vatandaşların düğün ve mevlit organizasyonları için ücretsiz sandalye imkanından yararlanabileceklerini ifade ederek, “Aynı güne denk gelen özel günlerde birkaç ailenin birden ihtiyacını giderebilmek adına 300 sandalyeyi azalarımla birlikte temin ettik. Muhtar seçilsem de seçilmesem de sandalyeleri mahalleme bağışlıyorum” dedi.


31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi muhtarlıklar için yarışan adaylar arasında proje yarışları sürüyor. Gazipaşa’nın Hasdere Mahallesi’nde Muhtar Adayı Adem Gürcan, mahallesinde ikamet eden vatandaşlara düğün ve mevlit organizasyonları için azalarımla birlikte 300 adet sandalye temin ettiğini dile getirdi.


“SEÇİLSEM DE SEÇİLMESEM DE SANDALYELERİ BAĞIŞLIYORUM”
Özellikle yaz döneminde yoğun bir şekilde düğün ve mevlit organizasyonlarının düzenlendiğini, bu anlamda da vatandaşların konuklar için ücreti karşılığında masa ve sandalye kiralamak durumunda kaldığını dile getiren Gürcan, “Sorunları bildiğimiz gibi, çözümleri de biliyoruz. Bu anlamda da mahallemizde sıklıkla tertiplenen düğün ve mevlit organizasyonları için vatandaşlarımızın masraf ettiğini, çoğu vatandaşımızın ise bu konuda zorlandığına şahit oldum. Ne yapabiliriz diye düşünürken muhtarlık olarak yeterli miktarda sandalyeyi temin ederek vatandaşlarımızın bu organizasyonları için ücretsiz verebileceğimize kanaat getirdik. En çok şikayet aldığımız konuların başında gelen sandalye sorununu çözdük. Seçildiğimiz takdirde en kısa sürede masa da temin edeceğiz. Amacımız aynı güne denk gelen özel günlerde birkaç ailemizin birden ihtiyacını giderebilmek. Hasdere’ye ne yakışıyorsa bundan sonra onu yapacağız. Mahallemizin eksik kalan hizmetlerden yararlanması için azalarım ile birlikte tüm gücümle çalışacağım” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —