Tarih: 15.08.2022 14:05

HAMSİ FİNGER HİZMETTE

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye, Almanya ve Romanya'da 45 şubesi ile faaliyetini sürdüren ve Türkiye'nin en büyük balık ekmek zinciri olan Hamsi Finger Gazipaşa’da açıldı. Tansu & Hüseyin Karakaya çifti tarafından Gazipaşa Balıkçılar Çarşısı’nda hizmete giren Hamsi Finger Gazipaşa Şubesi’nin açılışı cuma günü saat 16.30’da yapıldı. Düzenlenen açılış törenine iş yeri sahipleri Tansu & Hüseyin Karakaya çiftinin ailesi, yakınları, dost ve akrabalarıyla, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar ve vatandaşlar katıldı.

Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın okuduğu açılış duasının ardından iş yerinin açılış kurdelesi kesildi. Açılış törenin öncesi ve sonrasında davetlilere Hamsi Finger Gazipaşa Şubesi’nin lezzetli ürünleri ikram edildi. İş yeri sahipleri Tansu & Hüseyin Karakaya çifti, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

“BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Hamsi Finger’ın, Türkiye’nin en lezzetli balıklarını misafirleri için özenle seçip, besin değerlerini kaybetmeden ve tazeliğini koruyarak temizleyip şubelerine ulaştırdığını belirten Tansu Karakaya, “Türkiye, Almanya ve Romanya'da 45 şubesi ile faaliyetini sürdüren Hamsi Finger’ın, Gazipaşa’daki şubesini açmış bulunmaktayız. Bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

“HERKESİ HAMSİ FİNGER GAZİPAŞA ŞUBESİ’NE BEKLİYORUM”

Hamsi Finger’ın Türkiye’nin en büyük balık ekmek zinciri olduğunu belirten Hüseyin Karakaya ise, “Zengin menümüzle Gazipaşalı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Hamsi, sardalya, mezgit, çipura, levrek, kalamar, karides, uskumru gibi lezzetli balıklardan hazırladığımız menümüzü her Gazipaşalının görmesini ve tatmasını istiyorum. Ayrıca, Hamsi Finger’ın kampanyalarından yararlanmak isteyen herkesi Hamsi Finger Gazipaşa Şubesi’ne bekliyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —