HALKIN SU İSYANI

Gazipaşa’da son zamanlarda yaşanan planlı ve plansız su kesintileri, vatandaşların tepkisine neden oluyor.

GÜNDEM 30.08.2022 13:57:00 0
HALKIN SU İSYANI

Gazipaşa’da, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan içme suyu hatlarında yaşanan kesintiler vatandaşların tepkisine neden oldu. Arıza nedeniyle meydana gelen kesintiler ve ASAT ekipleri tarafından yapılan planlı kesintilerin son zamanlarda artması, birçok vatandaşın tepkisine neden oldu. Yaşanan kesintiler nedeniyle mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, ASAT’ın Gazipaşa’da verdiği hizmetin kalitesini tartışmaya başladı.

SON KESİNTİ GAZİ MAHALLESİ’NDE YAŞANDI

Geçtiğimiz hafta sonu Gazi Mahallesi’nde yaşanan plansız su kesintisinden birçok vatandaş etkilendi. Özellikle hafta sonunu evinde geçiren çok sayıda vatandaş, yaşanan su kesintisinden mağdur olduğunu ileri sürdü. Konuya ilişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne de çok sayıda şikayet mesajı gönderen ilçe halkı, su kesintilerinin son bulmasını istiyor.

“GAZİPAŞA İLE İLGİLENEN BİRİSİ VAR MI?”

Konuyla ilgili şikayetini gazetemizle paylaşan bir okuyucumuz, “Akşam işten eve geliyorum, duş alacam su yok. Pazar pazar, sabahtan akşama kadar su yoktu. Nedenini açıklayan da yok. Gazipaşa ile ilgilenen birisi var mı?” diyerek, yaşanan su kesintilerine sitem etti.


Anahtar Kelimeler: HALKIN İSYANI