HALKIN FAVORİSİ BAŞKAN YILMAZ

HALKIN FAVORİSİ BAŞKAN YILMAZ

.

Gazipaşa’da, pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerde 14 aday belediye başkanlığı için yarışacak. Demokrasi şöleni tadında geçecek 14 adaylı seçimde en iddialı isim olarak, mevcut Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz öne çıkıyor. 


GAZİPAŞA’DA 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Başkan Yılmaz, Gazipaşa halkının takdiriyle belediye başkanlığı koltuğuna oturmuştu. Belediye başkanlığını kazanarak yaklaşık 5 yıldır şaibesiz bir şekilde merkez ve kırsal mahallelerin hepsinde halka hizmet eden Yılmaz,  bir 5 yıl daha hizmet etmek için tekrar belediye başkan adayı oldu. Geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 9 adayla girdiği önseçimden galip çıkarak tekrar aday olan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 30 yıllık devlet tecrübesinin yanında 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde dürüst ve çalışkan imajıyla diğer adaylara oranla bir adım öne çıkıyor. Kimseyi ötekileştirmeden ilçeye hizmet eden Başkan Yılmaz, parti üyeleri ve Gazipaşa halkı tarafından oldukça takdir ediliyor.


GAZİPAŞA YILMAZ’I BAĞRINA BASTI 
Göreve geldiği günden bu yana ilçe esnafının, KOMBİ’nin milyonlarca borcunu ödeyen ve belediyeyi borçsuz bir belediye konumuna getiren Mehmet Ali Yılmaz, esnaftan, personelden ve vatandaştan tam not aldı. Üreten, kaynaklarını doğru kullanan ve her geçen gün gelişen Gazipaşa Belediyesi; hizmetleri, uygulamaları ve çalışmaları halk tarafından oldukça beğenildi. Gazipaşa’da 31 Mart’ta yapılacak seçim öncesi 53 Mahallede toplantılar yapıp halkla bire bir temas kuran Başkan Yılmaz, Gazipaşa halkı tarafından yine oldukça ilgi gördü. Başkan Yılmaz’a yapılan çalışmalar için teşekkür eden vatandaşlar, sıcacık karşılamalarıyla Yılmaz’ı bağrına bastı. 


BAŞKAN YILMAZ’DAN BÜYÜK ARAÇ KONVOYUNA DAVET ETTİ
Başkan Yılmaz, sosyal medya hesaplarından 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim öncesinde düzenleyecekleri büyük konvoy ile ilgili bir davet mesajı paylaştı. 29 Mart Cuma günü saat 14.00’te Kahyalar Mahallesi’nde bulunan taş ocağı önünden başlatılacak büyük araç konvoyuna tüm Gazipaşa halkını davet etti. Yılmaz, davet konuşmasında, “Kıymetli Hemşehrilerim, 29 Mart Cuma günü saat 14.00’te Kahyalar Mahallesi taş ocağı önünden başlatacağımız büyük araç konvoyuna katılımlarınızı bekliyorum” dedi.
 

“SANDIKTA BİRLEŞELİM”
31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Yerel seçimler öncesi açıklama yapan ve Son kararı Gazipaşa Halkının vereceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Doğru kararı halkımız verecektir. Biz Gazipaşa’da 5 yıl boyunca tüm mahallelerimize dokunduk. Kalıcı ve halkımızın yararına hizmetler yaptık. Gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz var. Yaptığımız çalışmaları ve projelerimizi tüm mahallelerimizde halkımızla paylaştık. İyi günde kötü günde vatandaşımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Gazipaşa halkımızın desteğiyle geldiğimiz bu görevi yine onların desteğiyle devam ettireceğimize inancımız tam. Ben son sözü halkımıza bırakıyorum. Tüm halkımızı oy kullanmaya davet ediyorum. 31 Mart’ta sandıkta birleşelim. Birlikte başarmaya devam edelim” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: HALKIN FAVORİSİ BAŞKAN YILMAZ