“HALK ET”TEN MAHRUM KALDIK

Gazipaşa halkı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 2019 yerel seçimlerinde vaat ettiği “Halk Et”ten mahrum kaldı.

GÜNDEM 9.03.2023 16:04:00 0
“HALK ET”TEN MAHRUM KALDIK

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da hem besiciyi desteklemek hem de vatandaşın bütçesini zorlamadan uygun fiyata vatandaşın et alabilmesine imkan sağlamak amacıyla 2019 yerel seçimlerinde Antalya’nın 19 ilçesinde halk et vaadinde bulundu. Geride bıraktığımız 4 yılda Kepez, Manavgat, Alanya ve Serik ilçelerinde halk et mağazaları açıldı.

GAZİPAŞA BU VAATTEN MAHRUM KALDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANET tarafından işletilen bu mağazalar 19 ilçenin sadece 4’ünde hizmet verirken, konuyla ilgili Gazipaşa’da her hangi bir çalışma yapılmadı. Başkan Muhittin Böcek’in vaat listesinde bulunan “Antalyalı besicinin hayvanı ilk elden alınacak, ANET tesislerinde hijyenik ortamda Antalyalılara ulaştırılacak” cümlesi, 4 yıllık süreçte Gazipaşa’da karşılık bulmadı.

BÖCEK’İN, VAADİNİ VATANDAŞ DAHİ UNUTTU 

Pandemi ve hemen ardından gelen ekonomik kriz, vatandaşın belini büktü. Hal böyleyken vatandaş ucuz ete hasret kaldı. 2019 yerel seçimlerinde Antalya’nın 19 ilçesinde halk et vaadinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, vaadini Gazipaşa halkı dahi unuttu. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’nın nüfusunu bahane ederek halk et mağazası açmadığı ileri sürüldü.

MOBİL TIR’IN YOLU GAZİPAŞA’YA DÜŞMEDİ

İlk şubeyi Kepez’e açan ANET Halk Et Satış Mağazası, vatandaşların yoğun ilgi ve isteği ile Manavgat, Alanya ve Serik’te şube açtı. Diğer ilçelerdeki vatandaşlara da ANET Halk Et Mobil Satış TIR’ı hizmet verdi. Kemer, Elmalı, Finike,  Korkuteli, Demre ve Kumluca İlçelerinde periyodik olarak halka ekonomik, sağlıklı ve güvenilir et ürünleri satan mobil TIR’ın yolu ise Gazipaşa’ya hiç düşmedi.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27