Tarih: 26.08.2024 09:35

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLERİ GAZİPAŞA’DA TOPLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İlçe Birliği Komisyon Toplantısı Gazipaşa’da gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı Antalya’nın 19 ilçesinin Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi’nde bir araya geldi. Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlyas Yılmaz tarafından karşılanan müdürler, Antalya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akçil Başkanlığında toplantı yaptı.


‘HAYAT BOYU ÖĞRENME VE PLANLAMA’ TOPLANTISI YAPILDI
Toplantıya; Alanya Halk Eğitim Müdürü İbrahim Yıldırım, Akseki HEM Müdürü Fevzi Aslanboğa, İbradı HEM Müdürü Mehmet Sarı, Manavgat HEM Müdürü Hasan Kırteke, Aksu HEM Müdürü Asım Gümüş, Kepez HEM Müdürü Muhiddin Özeren, Demre HEM Müdürü Tülay Celepoğlu, Döşemealtı HEM Müdürü Hakan Birşen, Elmalı HEM Müdürü Salih Avcıoğlu, Finike HEM Müdürü Mehmet Şimşek, Gazipaşa HEM Müdürü İlyas Yılmaz, Kaş HEM Müdürü Galip Karajan, Kemer HEM Müdürü Fedai Yaman, Serik HEM Müdürü Fahrettin Canlı, Kumluca HEM Müdürü Osman Mutlu, Korkuteli HEM Müdürü Hasan Karatoprak, Muratpaşa HEM Müdürü İnci Bacak ile Kepez HEM Müdürü Erhan Çatal katıldı.  


‘2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI’ PLANLANDI
Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda ilçedeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, değerlendirilmesi, merkezler arası iş birliği ve koordinasyonun sağlanması yanında ‘2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’ değerlendirmesi ile ‘2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’ planlaması da yapıldı.


Yapılan istişare ve değerlendirmelerin ardından ise toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akçil başkanlığındaki heyet, Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlyas Yılmaz ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürleri daha da sonra şehir turu yaparak ‘Seyirtepe’ ve ‘Doğal havuzlar’ı gezdi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —