HAKİMLER İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

HÂKİMLER Savcılar Kurulu’nun Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı Kararnamesi ile Gazipaşa’dan başka illere tayini çıkan hâkimler için veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 1.07.2024 10:33:00 0
HAKİMLER İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Gazipaşa Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Hâkimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı Kararnamesi ile Gazipaşa’dan başka illere tayini çıkan hâkimler için veda yemeği düzenlendi. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz başkanlığında gerçekleştirilen programa hakim, savcı, adliye personelleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ
Başsavcısı Tarık Korkmaz ilçede görev yaptıkları süre boyunca gösterdikleri başarılı çalışmalar için hâkimlere ve bakanlığın nakil atamaları kapsamında adliyeden ayrılacak olan icra müdür yardımcısına teşekkürlerini iletti. Yeni görev yerlerinin kendilerine hayırlı olmasını dileyen Korkmaz, tayini çıkan hâkimlere ve icra müdür yardımcısına teşekkür plaketi takdim etti.
 

VEDALAŞTILAR 
Tayin olan hâkimler de Gazipaşa Adliyesi’nde geçirdikleri süre boyunca kendilerine destek olan meslektaşlarına teşekkür ederek veda ettiler. Duygusal anların yaşandığı yemekte tayin olanlarla vedalaşan adliye çalışanları hatıra fotoğrafı çektirdiler. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: HAKİMLER YEMEĞİ DÜZENLENDİ